Νέα στάση στο σεξ ανακάλυψε η Ζέτα Μακρυπούλια – Ακου να μαθαίνεις… (Vid)

Νέα στάση στο σεξ ανακάλυψε η Ζέτα Μακρυπούλια – Ακου να μαθαίνεις… (Vid)

Άφωνη η εντυπωσιακή παρουσιάστρια, ρωτούσε να μάθε περισσότερα, καθώς δεν είχε ιδέα για όσα της έλεγε ο παίκτης!

Στο επεισόδιο του Ρουκ Ζουκ που προβλήθηκες την Τετάρτη (16/2) μία ομάδα κατάφερε να φτάσει στον τελικό γύρο, όπου όπως προβλέπεται από τους κανόνες του παιχνιδιού ένας παίκτης έπρεπε να πει πολλά πράγματα από μία κατηγορία που θα του υποδείκνυε η Ζέτα Μακρυπούλια και στη συνέχεια οι υπόλοιποι παίκτες και παίκτριες να τα μαντέψουν.

Η κατηγορία που δόθηκε στον παίκτη ήταν «Ονόματα Κοκτέιλς» και ενώ θα περίμενε κανείς να ακούσει κάποια all time classic κοκτέιλ, όπως είναι το Cosmopolitan, το Cuba Libre και το Μοχίτο ακούσαμε κάτι που μάλλον δεν είχαμε ξανακούσει. Ο παίκτης πρόσθεσε στην λίστα ένα κοκτέιλ που ονομάζεται «Blind Unicorn» (aka Τυφλός Μονόκερος»). Και όσο περίεργη και να ακούγεται η ονομασία του κοκτέιλ άλλο τόσο περίεργη είναι η ιστορία του, αφού ο παίκτης αποκάλυψε στη Ζέτα πως το όνομα του κοκτέιλ προέρχεται από μία στάση του σεξ που δεν μπορούσε να περιγράψει on air.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι το «Blind Unicorn» ήταν ένα από τα δύο κοκτέιλ της λίστας που βρήκε η ομάδα μαζί με το -κλασικό θα λέγαμε- Μοχίτο. Η φάση γενικώς στο πλατό ήταν «δεν περιγράφω άλλο» και σας αφήνουμε το παρακάτω βίντεο, προκειμένου να το διαπιστώσετε και μόνοι σας!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ