Βαλάντης – Μαλλιωτάκη: Η πρώτη τους δημόσια κοινή εμφάνιση μετά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι

Βαλάντης – Μαλλιωτάκη: Η πρώτη τους δημόσια κοινή εμφάνιση μετά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι

Τι συμβαίνει τελικά μεταξύ τους;

Ανάρρωσε ο Βαλάντης από τον κορωνοϊό που νοσούσε για τέταρτη φορά και κατάφερε επιτέλους να βγει έξω και να το γιορτάσει.

Ο τραγουδιστής μετά την επιστροφή του από το Survivor 5, βρέθηκε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο του Πειραιά και, μάλιστα, δεν ήταν μόνος. Σε αυτή του την έξοδο τον συνόδεψε η Πόπη Μαλλιωτάκη, στην πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι.

βαλαντησ-μαλλιωτακη

Η πρώτη κοινή εμφάνιση Μαλλιωτάκη και Βαλάντη

Η Πόπη Μαλλιωτάκη και ο Βαλάντης όχι μόνο δεν κρύφτηκαν αλλά ίσα ίσα πόζαραν για τους φωτογραφικούς φακούς μαζί, ανταλλάσσοντας φιλιά και αγκαλιές. Οι δυο τους, άλλωστε, έχουν διαψεύσει το ότι είναι μαζί, με τον τραγουδιστή να ζητά από μόνος του να κάνει δηλώσεις μαζί με την συνοδό του.

Στο ίδιο νυχτερινό κέντρο, μάλιστα, το οποίο ανήκει στον Νεκτάριο Σακαμνάκη, βρίσκονταν και τα παιδιά τους, Βασίλης Λαζαρίδης και Χάρης Αυγενικός.

Οι δηλώσεις του Βαλάντη για τη Πόπη Μαλλιωτάκη

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε ο Βαλάντης. Ο γνωστός τραγουδιστής μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις φήμες που τον ήθελαν να είναι σε σχέση με την Πόπη Μαλλιωτάκη.

βαλαντησ-μαλλιωτακη

Όλα ξεκινήσαν όταν η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά stories που τον κάνει tag και τραγουδά κάποιες από τις επιτυχίες του, τα οποία και έκανε αναδημοσίευση ο Βαλάντης, βάζοντας και καρδούλες.

«Με ενόχλησε που είπαν ότι έχω σχέση με την Πόπη Μαλιωτάκη γιατί χρεώθηκε μια σχέση σε έναν άνθρωπο και σε μία γυναίκα, με την οποία δεν γνωριζόμασταν. Βέβαια, έπειτα από εκείνες τις μέρες, ετοιμάζουμε κάτι επαγγελματικό».

«Με την Πόπη Μαλλιωτάκη δεν γνωριζόμαστε προσωπικά. Ανέβασε ένα story στο Instagram με ένα τραγούδι μου, από τη Βαρκελώνη κι εγώ το κοινοποίησα. Απλά δεν μου άρεσε ο τίτλος της δημοσίευσης «Η νέα σχέση της σόουμπιζ. Εκθέτετε ανθρώπους, οικογένειες και παιδιά», είχε αναφέρει πριν μερικές μέρες ο Βαλάντης.

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ