Χαμός με τη Ναταλία Γερμανού και… αντίζηλό της – Πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή (Vid)

Χαμός με τη Ναταλία Γερμανού και… αντίζηλό της – Πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή (Vid)

Δείτε τι συνέβη...

Χαμός στον αέρα του «Καλύτερα δεν Γίνεται» μετά την αποκάλυψη πως συνάδερφος της Ναταλίας Γερμανού ήθελε τον πρώην σύντροφο της, Θάνο Καλλίρη!

Σε γέλια ξέσπασε η παρουσιάστρια όταν η Ελίνα Παπίλα αποκάλυψε στον αέρα του Breakfast@Star ότι του είχε στείλει γράμμα και εξομολογούνταν τα συναισθήματά της, ενώ τόνισε ότι ζήλευε τη Ναταλία Γερμανού, με την οποία βρίσκονταν τότε σε σχέση.

Η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται» παρακολούθησε τα όσα είπε η συνάδελφός της και γέλασε με την ψυχή της, ενώ είχε και τηλεφωνική επικοινωνία με την αντίζηλο της για να «λογαριαστούν».

Είναι γνωστό πως η Ναταλία Γερμανού με τον πρώην σύντροφο της έχουν άψογες σχέσεις και πολλές φορές πειράζει ο ένας τον άλλο σε συνεντεύξεις.

Τα λόγια της Ναταλίας Γερμανού για την… αντίζηλό της

«Ήμουν μικρή, ημουν 12 ετών», είπε η Ελίνα στη Ναταλία και η δεύτερη απάντησε: «Εγώ αντίζηλες θεωρούσα κάτι ξανθιές που έμπαινα στον καμαρίνι του Θάνου και του έλεγαν ‘Θάνο, πες στην κοπέλα σου να βγει λίγο έξω γιατί θέλω να σου πω’».

«Έβλεπα τα βίντεοκλιπ του και τα περιοδικά και πάντα ήσουν εσύ από δίπλα. Στο γράμμα δεν μου απάντησε ποτέ» πρόσθεσε η Ελίνα Παπίλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ