Χαμός με Χατζηνικολάου

Χαμός με Χατζηνικολάου

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, μετά από τόσα χρόνια πετυχημένης καριέρας δεν δέχεται τέτοια σχόλια. Παρόλα αυτά δεν διστάζει να ανοίξει διάλογο στα social media...

Ο πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία απασχολεί την επικαιρότητα τις τελευταίες 10 ημέρες, καθώς έμμεσα και πολλές φορές άμεσα, επηρεάζει τόσο την Ελλάδα όσο και τις ζωές μας.

Οι πολίτες καθημερινά παρακολουθούν τις εξελίξεις και ενημερώνονται για όσα συμβαίνουν παγκοσμίως και πολλοί ήδη έχουν διαμορφώσει άποψη και έχουν… διαλέξει στρατόπεδο.

Πάντως, πολλοί αναλυτές εκτιμούν πως ο πόλεμος αυτός, είναι τελείως διαφορετικός, καθώς γίνεται μέσω των social media και των fake news. Και οι δύο πλευρές, Ρωσία και Δύση, έχουν επενδύσει πάρα πολλά στην… εικόνα και καθημερινά πλέον διαβάζουμε δεκάδες ειδήσεις, που δεν ισχύουν, ωστόσο επηρεάζουν την κοινή γνώμη.

Ένας αναγνώστης λοιπόν, κατηγόρησε τον Νίκο Χατζηνικολάου στα social media για προπαγάνδα κατά της Ρωσίας, με αφορμή την αναπαραγωγή της είδησης με τίτλο «ΗΠΑ: Ενδείξεις ότι η Ρωσία χρησιμοποιεί μη κατευθυνόμενες βόμβες στην Ουκρανία»!

«Η προπαγάνδα καλά κρατεί», του έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του στο twitter για να λάβει άμεσα την απάντηση από τον γνωστό δημοσιογράφο, ο οποίος δεν δίστασε να καταφερθεί εναντίον των Ρώσων με βαριές εκφράσεις: «Και τα εγκλήματα πολέμου επίσης! Μαιευτήριο χτύπησαν!».

Ιδού ο διάλογός τους:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ