Survivor: Στα χέρια Ταραμπάνκο και Καραγκούνιας – Φωνές, απειλές και βαριές κουβέντες

Survivor: Στα χέρια Ταραμπάνκο και Καραγκούνιας – Φωνές, απειλές και βαριές κουβέντες

Ο κακός χαμός έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor με την Κάτια Ταραμπάνκο και τον Τάκη Καραγκούνια να φτάνουν οριακά από το να... πιαστούν στα χέρια – Νωρίτερα είχαν προηγηθεί μέχρι και απειλές για μηνύσεις – Αυτοί είναι οι τέσσερις παίκτες που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Φωνές, τσαμπουκάδες, βαριές κουβέντες και απειλές για μηνύσεις. Απ’ όλα είχε το βράδυ της Δευτέρας το Survivor! Το επεισόδιο ήταν διπλό και είχε σαν κεντρικό πρωταγωνιστή τον Τάκη Καραγκούνια. Πριν από το συμβούλιο του νησιού, Τάκης Καραγκούνιας και Σπύρος Μαρτίκας είχαν αρχίσει να ανταλλάσουν «πυρά» και να απειλεί ο ένας τον άλλο. «Το ποιος είναι ψεύτης, κλέφτης κι απατεώνας φαίνεται. Το ξέρουν όλοι και το βλέπει το κοινό», είπε ο Σπύρος με τον Τάκη να του απαντά πως θα ακολουθήσει τη… δικαστική οδό: «Θα σου κάνω μήνυση! Αν δεν ανακαλέσεις, ο δικηγόρος μου θα αρχίσει τη διαδικασία».

Η κόντρα συνεχίστηκε και όταν έφτασαν στο συμβούλιο. «Στον προηγούμενο αγώνα ασυλίας δέχτηκα επίθεση από τον Σπύρο Μαρτίκα. Θα σου κάνω μήνυση. Είσαι μισογύνης», είπε ο Τάκης, με τον Σπύρο να εμμένει στην αρχική του άποψη: «Είσαι κλέφτης. Είσαι ψεύτης. Είσαι και απατεώνας. Ζητάς συνέχεια συγγνώμες».

Και όταν τελείωσε και το δεύτερο ημίχρονο άρχισε το… τρίτο. Πάλι πρωταγωνιστής ο Τάκης αλλά με αντίπαλο αυτή τη φορά την Κάτια Ταραμπάνκο η οποία αποκάλυψε πως ο συμπαίκτης της είχε κάνει ένα πολύ προσβλητικό σχόλιο πριν από το συμβούλιο. Ο ισχυρισμός της Κάτιας εξόργισε τον παίκτη των Διασήμων που σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα να έρθουν τετ α τετ με την συμπαίκτριά του.

Η Βρισηίδα σε εκείνο το σημείο ξέσπασε σε κλάματα και αποχώρησε προσωρινά από το συμβούλιο.

Survivor: Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι

Στα διαδικαστικά του reality οι κόκκινοι βρέθηκαν στην κάλπη για να ψηφίσουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση. Αυτή είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου, ενώ την τετράδα συμπλήρωσαν οι Τζο Μαριδάκη (μπλε), Κάτια Ταραμπάνκο (κόκκινοι), αμφότερες κατόπιν υπόδειξης των συμπαικτριών τους που είχαν την ατομική ασυλία, καθώς και ο Σπύρος Μαρτίκας που είχε προκύψει από την ψηφοφορία της Κυριακής.

Πηγή: reader.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ