Survivor: Η εξομολόγηση της Κάτιας Ταραμπάνκο για την Ουκρανία και τον… Ολυμπιακό

Survivor: Η εξομολόγηση της Κάτιας Ταραμπάνκο για την Ουκρανία και τον… Ολυμπιακό

Το 25χρονο μοντέλο θυμήθηκε τα παιδικά της χρόνια όταν έφυγε από τη χώρα της για να έρθει σε ηλικία 6 ετών στην Ελλάδα και τα όσα έχει περάσει η μητέρα της

Η νίκη των Διάσημων επί των Μαχητών στο έπαθλό επικοινωνίας και φαγητού του Survivor, αλλά και οι νίκες στις δυο ασυλίες αυτής της εβδομάδας που δεν τους οδήγησαν στην κάλπη έχει φέρει ηρεμία στο κόκκινο στρατόπεδο.

Ωστόσο η Κάτια Ταραμπάνκο παραμένει ανήσυχη. Μπορεί να βρίσκεται στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου και να μάχεται για την επιβίωση της στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, όμως το μυαλό της βρίσκεται στην Ουκρανία, τη χώρα που γεννήθηκε και ζει τον εφιάλτη της ρωσικής εισβολής, αλλά και στην οικογένεια της.

Το 25χρονο μοντέλο θυμήθηκε τα παιδικά της χρόνια όταν έφυγε από τη χώρα της για να έρθει σε ηλικία 6 ετών στην Ελλάδα και τι απαντούσε όταν την ρωτούσαν τι ζώδιο είναι.

«Γεννήθηκα στην Ουκρανία το 1996 και ήρθα στην Ελλάδα 6 ετών. Δεν μιλούσα Ελληνικά και θυμάμαι που με είχε πάρει η μητέρα μου από το χέρι και με είχε συστήσει στα παιδιά της γειτονιάς. Θυμάμαι χαρακτηριστικά όταν έμαθα λίγα ελληνικά από τα παιδιά της γειτονιάς, όταν με ρώταγαν τι ζώδιο είσαι έλεγα Ολυμπιακός», είπε χαμογελώντας η Κάτια.

Φυσικά όταν επανέφερε στη μνήμη της τι έχει περάσει η μητέρα της και το σύγκρινε με αυτό που βιώνει και η ίδια στο Survivor άρχισε να δακρύζει.

«Λέω κοριτσάκι μου κάτσε καλά για όσα περνάς, γιατί η μητέρα σου έχει περάσει πολύ χειρότερα από ότι έχεις περάσει εσύ εδώ πέρα. Η Ναταλία, η μητέρα μου, είναι η αχίλλειος πτέρνα μου. Όχι απλά είμαστε δεμένες και περνάμε πολύ χρόνο παρέα. Δεν μπορώ να πω ότι είχα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια γιατί ένα πιάτο φαγητό είχαμε, ρεύμα, νερό και κρεβάτι, που είναι τα βασικά.

Οτιδήποτε κάνω είναι για τη μητέρα μου. Είναι το στήριγμά μου. Είναι ο πιο δίκαιος άνθρωπος κι όχι μόνο για εμένα. Ήρθα εδώ πολύ μικρή και ζούσα δύο χρόνια με τον μπαμπά στην Ουκρανία. Τα έχτισε όλα μόνη της, είναι πατρονίστ» είπε συγκινημένη η Ταραμπάνκο.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ