Ο Πηλαδάκης στο… «Survivor» – Και όχι μόνο αυτός… (Vids)

Ο Πηλαδάκης στο… «Survivor» – Και όχι μόνο αυτός… (Vids)

Οι Διάσημοι κέρδισαν το αγώνισμα επικοινωνίας και έλαβαν μηνύματα με βίντεο από αγαπημένα τους πρόσωπα. Ξεχώρισε το μήνυμα Πηλαδάκη σε Ναυσικά.

Για μια ακόμη φορά οι Διάσημοι ήταν οι νικητές στο αγώνισμα επικοινωνίας του Survivor εξασφαλίζοντας ότι θα δουν μηνύματα μέσω βίντεο από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο Κώστας Πηλαδάκης έστειλε μήνυμα στην σύντροφό του, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. «Μας έχει με υπογλώσσια με τόσα ντέρμπι. Να αφήσεις στον Άγιο Δομίνικο πέρα από τα κιλά σου και το αποτύπωμά σου», ήταν μερικά από τα λόγια του άλλοτε προέδρου της ΑΕΛ που κατέληξε: «Μου λείπεις πολύ!». Η ίδια, συγκινημένη, είπε: «Νιώθω για πρώτη φορά ότι μπορώ να είμαι με έναν άνθρωπο για πάντα. Να με περιμένεις».

Ο Άρης Σοϊλέδης άκουσε από τη μέλλουσα σύζυγό του, Μαρία Αντωνά, να του λέει πως τον περιμένει για να σχεδιάσουν τον γάμο τους, ενώ μήνυμα από τον σύντροφό της έλαβε και η Κάτια Ταραμπάνκο που ήταν πολύ συγκινημένη (και έριξε το… καρφί της για προηγούμενες σχέσεις της), όπως και η Μυριέλλα Κουρεντή από τον… Τζον. Επίσης, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έμαθε από τον… κουμπάρο πως ο αγαπημένος της, Πάνος, θα την παντρευτεί.

Δείτε όλα τα μηνύματα που έλαβαν οι Διάσημοι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ