Κωνσταντίνος Αργυρός: Το αρρωστημένο ροζ βίντεο και η απόπειρα αυτοκτονίας (pic)

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το αρρωστημένο ροζ βίντεο και η απόπειρα αυτοκτονίας (pic)

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και μια παράξενη ιστορία με το Tinder.

Μια απίστευτη ιστορία με «πρωταγωνιστή» αλλά και… θύμα τον Κωνσταντίνο Αργυρό φέρνει σήμερα στην επικαιρότητα η εφημερίδα «Espresso». Μια ιστορία που μοιάζει πολύ με εκείνη του γνωστού σε όλους μας πλέον «απατεώνα του Tinder».

Φαίνεται πως ένας άλλος απατεώνας παρίστανε τον γνωστό Έλληνα τραγουδιστή στο Tinder με σκοπό να «τσιμπήσουν» οι γυναίκες και να πιστεύουν πως μιλάνε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Μόνο που τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά.

«Ροζ Βίντεο και απόπειρα αυτοκτονίας» είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία έχει τον Κωνσταντίνο Αργυρό σε φωτογραφία και μια ξανθιά κοπέλα που είναι εκείνη η οποία πίστεψε πως έχει επαφές με τον τραγουδιστή μέσω Tinder. Μόνο που αυτός που μιλούσε πίσω από μία οθόνη δεν ήταν ο Αργυρός.

«Πώς ο Αργυτός έπεσε θύμα αρρωστημένης απάτης στο αμαρτωλό Tinder» αναφέρει επίσης η Espresso στο πρωτοσέλιδό της.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, ο επιτήδειος του Tinder χρησιμοποίησε φωτογραφίες του Αργυρού και κατάφερε να πείσει μια 23χρονη κοπέλα από την Αυστραλία πως είναι ο άνθρωπος που βλέπει στις φωτογραφίες. Δηλαδή ο Κωνσταντίνος Αργυρός!

Στην όλη ιστορία φέρεται πως έχει υπάρξει και ανταλλαγή ροζ βίντεο, χωρίς να έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές γι’ αυτή την πολύ παράξενη ιστορία, που περιλαμβάνει και απόπειρα αυτοκτονίας.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της Espresso:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ