Οριστικό: Παίρνουν ξανά διαζύγιο Σκορδά και Λιάγκας

Οριστικό: Παίρνουν ξανά διαζύγιο Σκορδά και Λιάγκας

Ραγδαίες εξελίξεις για Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα

Εκεί που πήγε το πρώην αντρόγυνο να «δέσει» και πάλι μπροστά στις κάμερες, αντέχοντας στον σκληρό και ανελέητο ανταγωνισμό από τον Σεπτέμβριο του 2022, πάλι χωρίζει, μια και ο ΑΝΤ1 είναι πολύ κοντά στον να πάρει την οριστική απόφαση να «σπάσει» το δίδυμο Λιάγκα – Σκορδά και να δημιουργήσει δύο εκπομπές.

skorda liagkas

Ο μεν πρώτος θα παρουσιάζει ένα infotainment πρόγραμμα, με θέματα επικαιρότητας, συνεντεύξεις και «καυτά» lifestyle θέματα και η δεύτερη ένα κλασικό γυναικείο μαγκαζίνο, με ζώδια, μαγειρική, εμπορικά, gossip και ίσως κάποιες συνεντεύξεις με πιο κοινωνικό περιεχόμενο…

liagkas skorda

Πώς θα διαμορφωθεί, λοιπόν, από το φθινόπωρο το πρόγραμμα του ΑΝΤ1; Ο Γιώργος Παπαδάκης θα μας λέει κανονικά και με τον νόμο «Καλημέρα, Ελλάδα». Τη σκυτάλη θα παίρνει η Φαίη Σκορδά, η οποία θα παραμείνει κανονικά στο «Πρωινό», στη ζώνη 10.00 έως 13.00.

Όσο για τον Γιώργο Λιάγκα, θα πάρει θέση στο απογευματινό slot 16.00 – 18.00, όπου αυτή τη στιγμή ο ΑΝΤ1 έχει κενό. Οι δύο παρουσιαστές έχουν ήδη αρχίσει να μοιράζουν συνεργάτες. Ενδεικτικά, ο Τάσος Τεριάκης έχει «κλειδώσει» ότι θα ακολουθήσει τον Γιώργο Λιάγκα. Πάντως, υπάρχουν και εκείνες οι φωνές στον ΑΝΤ1 που λένε ότι η άφιξη του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό» έφερε και την ενδυνάμωση στα ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής και η αποχώρησή του μπορεί να οδηγήσει στην αποδυνάμωση και τη δυσμένεια, ενώ η Σκορδά να μπει ξανά σε περιπέτειες.LIAGKAS SKORDA ANANEOSI SYMBOLAIOY

Η Φαίη Σκορδά, από την άλλη μεριά, θα πρέπει από την καινούργια τηλεοπτική σεζόν να κάνει μια έξυπνη επιλογή συνεργατών για να καλύψει το κενό του Γιώργου Λιάγκα και να ποντάρει πολύ στα δυνατά, αποκλειστικά ρεπορτάζ.

Πηγή: espressonews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ