Η φωτογραφία που δεν θέλει να βλέπει η Φαίη Σκορδά πριν τις επεμβάσεις της (pics)

Η φωτογραφία που δεν θέλει να βλέπει η Φαίη Σκορδά πριν τις επεμβάσεις της (pics)

Αυτή τη φωτογραφία η Φαίη Σκορδά θέλει να την... κάψει!

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 Φαίη Σκορδά, αισίως κλείνει 18 χρόνια στην Ελληνική τηλεόραση απο τότε που πρωτοεμφανίστηκε το 2004 στο κανάλι TV Makedonia στην Θεσσαλονίκη και την εκπομπή «Καλημέρα».

Μπορεί η εκπομπή να διήρκησε μόνο έναν χρόνο λόγω χαμηλής τηλεθέασης, η Φαίη Σκορδά όμως δεν το έβαλε κάτω και το 2006, αποφάσισε να εγκατασταθεί στην Αθήνα, προκειμένου να ακολουθήσει μεγαλύτερη καριέρα στο κομμάτι της παρουσίασης.

Για τέσσερα χρόνια (2006-2010) η παρουσιάστρια έφτιαχνε καριέρα στο ALTER όπου και παρουσίαζε την εκπομπή «Πολύ μπλα μπλα» ενώ η συνέχεια ήταν πολύ καλύτερη για εκείνη αφού, πήρε μεταγραφή για το MEGA, όπου μέχρι το 2013 παρουσίαζε από κοινού με τον τότε σύζυγο της, Γιώργο Λιάγκα, τη ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό MOU».

Η Φαίη κάποια στιγμή στην καριέρα της αποφάσισε να κάνει την μεγάλη αλλαγή και έκανε πλαστική μύτης για την οποία για πάρα πολλά χρόνια δήλωνε ότι δεν είχε κάνει ποτέ.

Φυσικά οι φωτογραφίες και τα βίντεο την έχουν διαψεύσει πανηγυρικά πολλές φορές εκείνη όμως ουσιαστικά ποτέ δεν το παραδέχτηκε.

Δεν ήταν βέβαια και η μόνη αισθητική επέμβαση που έχει κάνει η Φαίη Σκορδά, αφού εκτός απο την Ρινοπλαστική έχει κάνει και επέμβαση στο στήθος, την οποία ούτε και αυτή έχει επισήμως παραδεχτεί.

Το σίγουρο είναι ότι τα ντοκουμέντα υπάρχουν και εμείς τις βρήκαμε και σας την παρουσιάζουμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ