Κατερίνα Καινούργιου: Έμαθε στον αέρα ότι αναφέρθηκε το όνομά της στη δίκη Φιλιππίδη (vid)

Κατερίνα Καινούργιου: Έμαθε στον αέρα ότι αναφέρθηκε το όνομά της στη δίκη Φιλιππίδη (vid)

Έκπληκτη η παρουσιάστρια μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός. Τι είπε για την εκπομπή της αλλά και για τις άλλες πρωινές εκπομπές.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο ηθοποιός, που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, εμφανίστηκε κανονικά στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Παρούσες είναι και οι ηθοποιοί Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη για να καταθέσουν.

Νωρίτερα, στην αίθουσα επικράτησαν ένταση και φωνές, καθώς οι συνήγοροι των δύο πλευρών αντάλλαξαν βαριές κουβέντες.

Μάλιστα, κάποια στιγμή χρησιμοποιήθηκε και το όνομα της Κατερίνας Καινούργιου από τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο, με την παρουσιάστρια να μην έχει ιδέα και να πληροφορείται το γεγονός στον αέρα της εκπομπής της.

«Ο κανόνας σε μια ποινική δίκη είναι η δημοσιότητα. Όλη η δικογραφία ήταν καθημερινά στα πρωινάδικα, στις μεσημεριανές εκπομπές. Τα πάντα είχαν διακινηθεί σε φωτοτυπία. Ένας δεν είχε βγάλει το υπόμνημα του κατηγορουμένου, να υπάρχει η θέση του. Κάποιες έδωσαν συνεντεύξεις και το δημοσιοποίησαν από μόνες τους.

Τότε δεν είχαν ψυχικό βάρος και άγχος; Υπάρχουν δημοσιεύματα που στο σύνολο τους κακοποιούν τον κατηγορούμενο. Θα ακουστεί και η φωνή του Πέτρου Φιλιππίδη. Οι τρεις καταγγέλλουσες είναι όλη η δικογραφία. Δεν υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας. Αν γίνει κεκλεισμένων των θυρών, θα υπάρχει μια άλλη δίκη, κακοποιητική της πραγματικότητας», ανέφερε στο δικαστήριο ο συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Ακριβώς Κατερίνα, αναφέρθηκες κι εσύ. Προφανώς για να κερδίσει τις εντυπώσεις. Και η Κατερίνα Καινούργιου κάνει τηλεδικαστήριο», αποκάλυψε η Άννα Ζηρδέλη που μετέφερε το ρεπορτάζ.

Η παρουσιάστρια αρχικά έμεινε άφωνη και στη συνέχεια έδωσε τη δική της απάντηση: «Για ποιο λόγο; Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά δεν έχουν καλέσει τον κ. Δημητρακόπουλο στην εκπομπή τους; Άλλες εκπομπές δεν έχουν αναφερθεί; Μόνο σε εμένα αναφέρθηκε στο δικαστήριο; Αν θυμάμαι, μου είχε δώσει και συγχαρητήρια για τον τρόπο που διαχειρίζομαι τα θέματα. Τελοσπάντων, τι να πω! Αφού αναφέρθηκα και στη δίκη! Θα αναφερθώ και στον Δημήτρη Λιγνάδη;».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ