Αδύνατος με πλούσιο μαλλί και μηχανόβιος: Έτσι ήταν ο Θέμος Αναστασιάδης στα νιάτα του (pics)

Αδύνατος με πλούσιο μαλλί και μηχανόβιος: Έτσι ήταν ο Θέμος Αναστασιάδης στα νιάτα του (pics)

Καμία σχέση!

Ο Θέμος Αναστασιάδης έφυγε από τη ζωή στις 22 Ιανουαρίου 2019 και «βύθισε» στη θλίψη την οικογένειά του και του στενούς του φίλους.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν παντρεμένος από το 1992 με την Βασιλική Παναγιωτοπούλου, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά, την Αλίκη, τον Βύρωνα και τη Φιλιώ.

Έμειναν μαζί για 27 χρόνια και πάντα η σύζυγός του κρατούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την οικογένειά τους.

Τα πρώτα χρόνια

Γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου 1958 στην Αθήνα, με καταγωγή από το Κουκούλι Ιωαννίνων, στο Ζαγόρι. Ο πατέρας του, Βύρων Αναστασιάδης, ήταν διευθυντικό στέλεχος της πετρελαϊκής πολυεθνικής Royal Dutch Shell, και συχνά η οικογένεια αναγκαζόταν να μετακομίζει σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

Θέμος Αναστασιάδης μηχανή

Τον Νοέμβριο του 1973, ως μαθητής της Ε΄ Γυμνασίου (σημερινή Β΄ Λυκείου) συμμετείχε μαζί με συμμαθητές του σε διαδηλώσεις υποστήριξης της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στο κέντρο της Αθήνας με αποτέλεσμα να αποβληθεί από το σχολείο του. Όταν τελείωσε το Γυμνάσιο, πέρασε στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Θέμος Αναστασιάδης νέος

Δημοσιογραφική σταδιοδρομία

Ο Αναστασιάδης ξεκίνησε την δημοσιογραφία ως φοιτητής, από το περιοδικό μοτοσυκλέτας «MotoGP». Εν συνεχεία, με αφετηρία την χιουμοριστική στήλη «Μαύρη Τρύπα» στην Ελευθεροτυπία, εργάστηκε ως πολιτικός – οικονομικός συντάκτης στις εφημερίδες Το Βήμα, Εξπρές, Ελευθεροτυπία και Καθημερινή, στην οποία διετέλεσε και διευθυντής. Για ένα σύντομο διάστημα εργάστηκε στην ΕΡΤ, ενώ ήταν από τους πρώτους που στελέχωσαν το ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 του Δήμου Αθηναίων. Το 2005 μαζί με τους δημοσιογράφους Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και Τάσο Καραμήτσο άρχισε την έκδοση της κυριακάτικης εφημερίδας Πρώτο Θέμα.

Θέμος Αναστασιάδης νέος

Στη συνέχεια ξεκίνησε συνεργασία με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, όπου παρουσίασε χιουμοριστικά talk show (Νοκ Άουτ, Μπίλιες). Μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία υπήρξε η εκπομπή ΟΛΑ στον ALPHA, η οποία προβαλλόταν από τα μέσα του 2006 από τον ΑΝΤ1 και στην οποία παρουσιάζονταν, μεταξύ άλλων, βίντεο με συρραφή αποσπασμάτων από τηλεοπτικές εκπομπές.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ