Στην παρανομία το βιντεοκλίπ «Voodo» από το ΕΣΡ!

Στην παρανομία το βιντεοκλίπ «Voodo» από το ΕΣΡ!

Στην παρανομία βγάζει το ΕΣΡ το βιντεοκλίπ «Voodo»

Στην παρανομία βγάζει το ΕΣΡ το βιντεοκλίπ “Voodo” ! Η χρήση όπλου και προϊόντων καπνού που  υπάρχουν στο σενάριο του βιντεοπλικπ, με το επιχείρημα της έλλειψη σήμανσης, ήταν αρκετά για τα 9 μέλη του ΕΣΡ να αποφασίσουν την επιβολή προστίμου 15.000 σε βάρος του τηλεοπτικού σταθμού MAD. Αν και η κοινωνία παρακολουθεί επί δύο μήνες την “υπόθεση Πισπιρίγκου” με όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομερειες, επί της οθόνης σε κάθε ώρα μετάδοσης, οι “δαιμόνιοι ερευνητές” της Αρχής εντόπισαν τον κίνδυνο για την ελληνική κοινωνία που είναι άλλος από τις σκηνές στο επίμαχο βιντεοκλίπ.

Τα μέλη του ΕΣΡ, δείχνουν να μην έχουν ειδικές γνώσεις για τα βιντεοκλιπ το οποίο στηρίζεται στην μυθοπλασία  κρίνουν πως τόσο το τραγούδι όσο και η μουσική τραπ, είναι άξια τιμωρίας και επιβολής προστίμων. Επιπλέον δεν λαμβάνεται υπόψην από το ΕΣΡ, πως οι εκφράσεις/ στίχοι που θα μπορούσαν να θεωρηθούν χυδαίοι, έχουν απαλειφθεί από το κανάλι ώστε να μπορεί να μεταδοθεί

Στην απόφαση της Ολομέλειας  του ΕΣΡ αναφέρεται πως  “το είδος της μουσικής αυτού του τραγουδιού ονομάζεται trap (όρος που αναφέρεται σε «χώρους όπου γίνονταν εμπόριο και χρήση ναρκωτικών» και σε «παγίδευση» σε έναν αδιέξοδο τρόπο ζωής μες στη φτώχια, τα ναρκωτικά, τη βία και την εξαθλίωση) και χαρακτηρίζεται από τη χρήση βωμολοχιών, την παρουσίαση σκηνών βίας και σκηνών αισθησιακών ημίγυμνων γυναικών”!

Πηγή: typologies.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ