Ξέσπασμα οργής του Σπύρου Παπαδόπουλου προς συνεργάτες του: Αποχωρεί από την παράσταση η Δάφνη Λαμπρόγιαννη! (vid)

Ξέσπασμα οργής του Σπύρου Παπαδόπουλου προς συνεργάτες του: Αποχωρεί από την παράσταση η Δάφνη Λαμπρόγιαννη! (vid)

Σε περιπέτειες ο ηθοποιός και παρουσιαστής!

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη αποχώρησε από την παράσταση «Sexy Laundry» μετά από ξέσπασμα που δέχτηκε από τον Σπύρο Παπαδόπουλου.

Μετά μάλιστα την εμφάνιση του Σπύρου Παπαδόπουλου στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου όπου έκανε δηλώσεις για το metoo η Δάφνη Λαμπρόγιαννη ενοχλήθηκε περισσότερο και θέλησε να μιλήσει δημόσια και να λύσει τη συνεργασία τους.

Η ηθοποιός μέσω του δικηγόρου της εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση εξηγώντας τι συνέβη και αποχωρεί από την παράσταση. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση δέχθηκε επίθεση οργής κάτι που δεν περίμενε αλλά δεν είχε άλλη ανοχή και αντοχή. Σύμφωνα με την εκπομπή «Mega Καλημέρα» οι δύο ηθοποιοί από την αρχή της συνεργασίας τους είχαν προστριβές και εντάσεις.

Ξέσπασμα οργής του Σπύρου Παπαδόπουλου προς συνεργάτες

«Κλείνουμε το μάτι στον βιασμό»: Οργή για τον Σπύρο Παπαδόπουλο!

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος βρήκε την ευκαιρία να «ξεπλύνει» τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη, καθώς ισχυρίστηκε ότι τα θύματά τους έχουν πέσει σε αλλεπάλληλες αντιφάσεις στις καταθέσεις τους και ότι έκαναν τις καταγγελίες για να προβληθούν.

«Πιστεύω ότι πολλά πράγματα γύρω από αυτή την ιστορία έχουν γίνει πολύ κακώς. Πλέον, οι άνθρωποι δικάζονται πρωτοδίκως στα κανάλια και τα κοινωνικά δίκτυα και η δικαιοσύνη έρχεται επικουρικά. Το θεωρώ απαράδεκτο αυτό το πράγμα. Έχουμε γίνει όλοι δικαστές. Δεν είναι λογικό. Αν ήταν ένας περιπτεράς για παράδειγμα, και μαθαίναμε ότι παρενοχλεί τα κοριτσάκια που πάνε να πάρουν εφημερίδες, το πολύ – πολύ να λέγαμε καμιά κουβέντα στο καφενείο. Δε θα χάλαγε όλη η Ελλάδα», δήλωσε αρχικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος και συνέχισε, «όλο αυτό έγινε, γιατί οι άνθρωποι αυτοί ήταν επώνυμοι. Εγώ δε μπορώ να τα ονομάσω εγκλήματα. Αυτό θα το κρίνει η δικαιοσύνη. Αν αύριο αθωωθούν αυτοί οι δυο άνθρωποι; Θα κλειστούν σε καμιά τρύπα αυτοί που βρίζανε τόσο καιρό; Όχι, θα λένε ότι εντάξει, κάναμε λάθος».

Ο γνωστός ηθοποιός – παρουσιαστής, μάλιστα, δε δίστασε να αναφέρει πως σε συζήτηση που είχε με Έφέτη Δικαστή, αυτός δήθεν παραδέχθηκε πως αν δεν υπήρχε το βάρος της κοίνης γνώμη, οι Λιγνάδης και Φιλιππίδης, δε θα είχαν προφυλακιστεί. Ενώ συμφώνησε και με δήλωση του Αλέξη Κούγια.

«Διάβασα μια παρέμβαση του Κούγια για την κυρία από την Πάτρα που μου άρεσε πάρα πολύ, έλεγε ότι δε πρέπει να την δικάζουμε στα κανάλια.

Έτυχε να είμαι σε ένα τραπέζι ένα βράδυ που ήταν και ένας Εφέτης Δικαστής και έλεγε ότι για τους συγκεκριμένους δυο του θεάτρου, ότι αν δεν υπήρχε το βάρος της κοινής γνώμης, δεν θα είχαν προφυλακιστεί. Ο ίδιος έλεγε ότι είναι πολύ πιθανό να αθωωθούν και οι δυο!», ισχυρίστηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος μάλιστα αμφισβήτησε τις κατηγορίες που έχουν γίνει εις βάρος τους.

«Πόσο αληθινές είναι οι κατηγορίες που έχουν γίνει σε βάρος τους; Όλοι μιλάνε για αντιφάσεις στις οποίες πέφτουν οι μάρτυρες. Πως ξέρεις ο καθένας τι έχει στην ψυχή του και δε σε κατηγορεί για κάτι επειδή είναι θυμωμένος μαζί σου και θέλει να σε εκδικηθεί;», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση αν ο ίδιος φοβήθηκε βλέποντας όλες αυτές τις καταγγελίες μήπως καταγγελθεί κάτι και για αυτόν, ο Σπύρος Παπαδόπουλος επικαλέστηκε μια προσωπική του ιστορία.

«Κάποτε, έκανα μια οντισιόν. Έψαχνα μια κοπέλα για έναν ρόλο. Θα έβλεπα καμιά δεκαριά κοπέλες. Επίσης, επειδή τα προσέχω αυτά, έκανα την οντισιόν στο σπίτι της μητέρας μου, της είπα να μη φύγει απλώς ήμουν σε άλλον χώρο. Είδα κάποιες κοπέλες και έμαθα μετά ότι μια από αυτές που δεν πήρα, πήγε και είπε ότι της την έπεσα και γι’ αυτό δεν δέχτηκε τον ρόλο. Για να μην πει στους φίλους τους ότι δεν μου άρεσε σαν ηθοποιός. Αν αυτό γινόταν σήμερα, δε ξέρεις τι θα έκανε αυτή η κοπέλα. Κάποιοι μπορεί να λένε, “Μια χαρά είναι αυτή η προβολή για μένα”. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν αδιανόητα πράγματα για να υπάρξουν», είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ