Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Ολυμπιακός, τα «φοράκια» και η «μπούκα» στο γήπεδο – «Δεν είχαμε λεφτά και…» (Vid)

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Ολυμπιακός, τα «φοράκια» και η «μπούκα» στο γήπεδο – «Δεν είχαμε λεφτά και…» (Vid)

Μπορεί όταν ήταν μικρός ο Σπύρος Παπαδόπουλος να μην είχε λεφτά, αλλά πάντα έβρισκε τον τρόπο να βλέπει από κοντά τον αγαπημένο του Ολυμπιακό...

Η μεγάλη αγάπη του Σπύρου Παπαδόπουλου για τον Ολυμπιακό είναι γνωστή. Δεν είναι λίγες οι φορές, άλλωστε, που ο γνωστός παρουσιαστής έχει δηλώσει δημόσια τις οπαδικές του προτιμήσεις.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές», μίλησε για τα παιδικά, εφηβικά του χρόνια και δεν παρέλειψε να αναφερθεί ξανά στους «ερυθρόλευκους» και στον απίστευτο τρόπο με τον οποίο έμπαινε στο γήπεδο μικρός, παρά το γεγονός ότι δεν είχε λεφτά για εισιτήριο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Παπαδόπουλος για τον Ολυμπιακό:

«Βέβαια, μαζευόμασταν σε μια αυλή όταν έπαιζε εκτός ο Ολυμπιακός και είχε ένας ένα ραδιοφωνάκι, το έφερνε και το βάζαμε στη μέση. Καθόμασταν γύρω γύρω και τρώγαμε τα νύχια μας ας πούμε. Όταν έβαζε γκολ ο Ολυμπιακός χαλούσαμε τον κόσμο.

Στα εντός έδρας, μας άφηναν οι γονείς μας γιατί ήταν 2-3 μεγάλα παιδιά κάτι ξαδέρφια κλπ και πηγαίναμε μαζί τους με τα πόδια από την γειτονιά και πηγαίναμε στο «Γ. Καραϊσκάκης». Κάποιος από την γειτονιά, είχε βρει κάποιον που μας έδινε κάτι «φοράκια». Επειδή δεν είχαμε λεφτά να πληρώσουμε. Έτσι τα έλεγαν, φοράκια, δεν ξέρω γιατί τα έλεγαν έτσι. Σαν ψευτοεισιτήριο. Σου έδινε κάτι… τα έλεγαν «φοράκια». Έχει να κάνει με την εφορία τίποτα, δεν ξέρω… και μπαίναμε μέσα».

Και το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις του παρουσιαστή:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ