Ο Αλ Πατσίνο 81 ετών, το νέο εκρηκτικό κορίτσι του… 28 – Ερωτας είναι η αιτία… (Pics)

Ο Αλ Πατσίνο 81 ετών, το νέο εκρηκτικό κορίτσι του… 28 – Ερωτας είναι η αιτία… (Pics)

H παραγωγός είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα η νέα σύντροφος του 81χρονου ηθοποιού.

Πού να το φανταζόταν ο Jason Momoa ότι θα αναρτούσε μία σειρά φωτογραφιών στη σελίδα του στο Instagram από τα εγκαίνια της έκθεσης του ζωγράφου και καλού του φίλου, Julian Schnabel στη Νέα Υόρκη και θα γινόταν viral. Όχι, για τα έργα τέχνης του δημιουργού, αλλά για τη φημολογούμενη σύντροφο του Al Pacino.

Ο Momoa λοιπόν ανέβασε μία λήψη από το δείπνο που παρέθεσε ο ζωγράφος στο στενό φιλικό του περιβάλλον, αμέσως μετά τα αποκαλυπτήρια της έκθεσης. Στο ίδιο τραπέζι καθόταν ο Al Pacino και δίπλα του, μία εντυπωσιακή μελαχρινή.

Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute

Σύμφωνα με το Page Six, πρόκειται για τη Noor Alfallah, με την οποία ο 81χρονος ηθοποιός είναι σε σχέση εδώ και περίπου ένα με δύο χρόνια.

«Ο Pacino και η Noor ξεκίνησαν να βγαίνουν μέσα στην πανδημία», αποκάλυψε πηγή στην ιστοσελίδα. «Περνάνε πολύ καλά και το ηλιακό χάσμα δε φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα για κανέναν από τους δύο, παρά το γεγονός ότι είναι μεγαλύτερος από τον πατέρα της», πρόσθεσε.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι η Alfallah είναι η πρώτη σύντροφος του Pacino μετά τον χωρισμό του, το 2020, από τη 42χρονη σήμερα ηθοποιό Meital Dohan. «Είναι δύσκολο να είσαι με έναν τόσο μεγάλο άντρα, ακόμα και αν μιλάμε για τον Al Pacino. Πρόσφατα τσακωθήκαμε και τον άφησα, φυσικά όμως τον αγαπώ και τον εκτιμώ και χαίρομαι που ήμουν εκεί όταν με χρειάστηκε και που αποτελώ κομμάτι της κληρονομιάς του», είχε δηλώσει η Dohan σε συνέντευξή της μετά τον χωρισμό τους.

Ποια είναι η Noor Alfallah

Η Noor Alfallah γεννήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου του 1993 και προέρχεται από πλούσια οικογένεια με καταγωγή από τις ΗΠΑ και το Κουβέιτ. Σπούδασε στη Σχολή Κινηματογραφικών Τεχνών του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνιας και έκανε μεταπτυχιακό  στο τμήμα Κινηματογραφικής και Τηλεοπτικής Παραγωγής στο UCLA.

Σήμερα, η 28χρονη είναι παραγωγός. Έχει εργαστεί τόσο στη μεγάλη, όσο και τη μικρή οθόνη: στη μικρή μήκους ταινία La Petite Mort το 2019 και στην τηλεταινία Brosa Nostra το 2018, όπως διαβάζουμε στη σελίδα της στο IMDb. Ήταν επίσης μέλος της εταιρείας Lynda Obst Productions, που είχε αναλάβει την παραγωγή ταινιών όπως το Interstellar και το How To Lose A Guy In 10 Days, μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στο πλευρό ενός τόσο μεγαλύτερου ηλιακά άντρα. Στο παρελθόν, είχε σχέση με τον 78χρονο Mick Jagger, αλλά και με τον 60χρονο δισεκατομμυριούχο Nicolas Berggruen.

 

Υπήρξαν μάλιστα δημοσιεύματα που την ήθελαν ζευγάρι ακόμα και με τον 91χρονο Clint Eastwood, ωστόσο η ίδια επέμενε ότι πρόκειται για πολύ, καλό οικογενειακό φίλο.

Πηγή: oneman.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ