Νίκος Μουτσινάς-ΣΚΑΪ: Δυστυχώς αποτύχαμεν! Αλλάζει και πάλι ώρα η εκπομπή

Νίκος Μουτσινάς-ΣΚΑΪ: Δυστυχώς αποτύχαμεν! Αλλάζει και πάλι ώρα η εκπομπή

Ο Νίκος Μουτσινάς φαίνεται ότι βρίσκεται σε μία εποχή αναταράξεων αφού για ακόμα μία φορά η εκπομπή του αλλάζει η ώρα μετάδοσης.

Δεν έχουν τέλος οι αλλαγές και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει την φετινή τηλεοπτική σεζόν ο Νίκος Μουτσινάς Αφού η εκπομπή του Καλό μεσημεράκι αλλάζει και πάλι ώρα λόγω των κακών αποτελεσμάτων που έφερε η πρόσφατη αλλαγή στην ώρα μετάδοσης.

Ο Νίκος Μουτσινάς τις τελευταίες εβδομάδες είχε κάνει ιδιαίτερες πιέσεις στους ανθρώπους του ΣΚΑΪ για να αλλάξουν ώρα μετάδοσης της εκπομπής και να αποφύγει τον σκόπελο της Ζέτας Μακρυπούλια και του Ρουκ Ζουκ.

Ο ΣΚΑΙ τελικά έκανε δεκτό το αίτημα του Νίκου Μουτσινά να αλλάξει η ώρα μετάδοσης η εκπομπή και μεταφέρεται και μία ώρα αργότερα στις 4:00 το μεσημέρι όμως και πάλι τα πράγματα δεν φαίνεται να ευδοκίμησαν αφού η εκπομπή παραμένει σε μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης που μερικές φορές είναι ελάχιστα επάνω από το 5%.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η πρωινή εκπομπή Happy Day Τίνα Μεσσαροπούλου ο ΣΚΑΙ και πάλι αλλάζει ώρα μετάδοσης στον Νίκο Μουτσινά και όπως φαίνεται θα επιστρέψει στην παλιά του ώρα στις 3:00 το μεσημέρι και θα βρεθεί ξανά απέναντι από την Ζέτα Μακρυπούλια.

Όπως έχουμε γράψει και λίγες πριν στο iciao.gr οι σχέσεις του ΣΚΑΪ με τον Νίκο Μουτσινά έχουν περάσει από σαράντα κύματα με τον παρουσιαστή να έχει φέρει αρκετές φορές το κανάλι σε δύσκολη θέση με τα όσα έχει πει στην εκπομπή του για το πρόγραμμα τις εκπομπές αλλά και για τον Τούρκο παραγωγό.

Ο παρουσιαστής βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό σε στενές επαφές με το Star όπου καλοβλέπει την ανάληψη της μεσημεριανής ζώνης του καναλιού και την δημιουργία μιας καινούργιας συνεργασίας με το κανάλι της Κηφισιάς..

Το σίγουρο είναι ότι ο Νίκος Μουτσινάς και ο ΣΚΑΪ θα τα πούμε σύντομα αφού θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για να δουν τι μέλλει γενέσθαι από Σεπτέμβρη!

Πηγή: iciao.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ