Βρετανία: Ο πρίγκιπας Λούις έγινε 4 χρονών – Οι ευχές από το παλάτι

Βρετανία: Ο πρίγκιπας Λούις έγινε 4 χρονών – Οι ευχές από το παλάτι

Ο γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέτι Μίντλετον, ο Λουδοβίκος, έγινε 4 ετών και η μητέρα του έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του.

Το τρίτο κατά σειρά παιδί του πριγκιπικού ζεύγους, ο Λουδοβίκος, ή Λούις, όπως τον αποκαλούν έκλεισε τα 4 του χρόνια σήμερα 23 Απριλίου. Μάλιστα η μητέρα του η πριγκίπισσα Κέιτ, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του μικρού της γιου.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν λίγες ημέρες πριν από τα γενέθλια στις ακτές του Νόρφολκ και δείχνουν τον Λούις να φοράει ένα καρό πουκάμισο, ένα γκρί πουλόβερ με πολύχρωμα αστέρια, μια ελεκτρίκ βερμούδα και να τρέχει ξυπόλητος στην παραλία κρατώντας ένα μπαλάκι του κρίκετ.

Το παιδί απολαμβάνει τις στιγμές και χαμογελάει στη μητέρα του η οποία τράβηξε και τις φωτογραφίες. Ο Λουίς έχει άλλα δυο αδέλφια, τον πρόγιπα του Κέμπριτζ Τζόρτζ και την πριγκίπισσα του Κέμπριτζ Καρλότα.

Η διαδοχή

Μερικούς μήνες μετά τον γάμο του Ουίλιαμ και της Κέιτ και πριν γεννηθούν τα παιδιά τους, έγιναν κάποιες αλλαγές στον «Νόμο της διαδοχής του Βρετανικού θρόνου».

Μέχρι τότε, οι άρρενες απόγονοι προηγούνταν στην σειρά διαδοχής. Με τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν το φύλο του πρώτου παιδιού του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ δεν θα είχε σημασία και θα έμπαινε αυτομάτως στην γραμμή διαδοχής αμέσως μετά τον πατέρα του.

Πάντως ο μικρός Λούις είναι πέμπτος στη σειρά διαδοχής για το θρόνο. Προηγείται ο παπούς του ο Κάρολος ο γιος της Ελισάβετ, ακολουθεί ο πατέρας του Ουίλιαμ που είναι γιος του Καρόλου και της Νταϊάνα, στη συνέχεια σειρά έχει ο αδερφός του Τζορτζ, μετά η αδελφή του Καρλότα και ύστερα έρχεται ο Λουίς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ