Μεγάλη καρδιά ο Βασίλης Μπισμπίκης: Αυτή τη γυναίκα στηρίζει μετά τη Δέσποινα Βανδή (pic)

Μεγάλη καρδιά ο Βασίλης Μπισμπίκης: Αυτή τη γυναίκα στηρίζει μετά τη Δέσποινα Βανδή (pic)

Για ποια πρόκειται;

Ο Βασίλης Μπισμπίκης θέλησε να δείξει τη στήριξή του στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία ανέβασε το βράδυ της Τρίτης (27/4) στο προφίλ της στο Instagram για πρώτη φορά μια φωτογραφία όπου αποκαλύπτει το πρόσωπό της χωρίς τη μάσκα, την οποία κρατάει στα χέρια της, γράφοντας «Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε».

Οι χρήστες του Instagram έσπευσαν να εκφράσουν τον θαυμασμό τους για τη δύναμη και το θάρρος που δείχνει καθημερινά δύο χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε στην Καλλιθέα από την Έφη Κακαράντζουλα.

Μεταξύ αυτών ήταν και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος ανέβασε σε story τη φωτογραφία της Ιωάννας Παλιοσπύρου και έγραψε χαρακτηριστικά: «Δύναμη».

Την Πέμπτη 28 Απριλίου, η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα εμφανιστεί για πρώτη φορά χωρίς τη μάσκα της και θα μιλήσει για την περιπέτεια της στον Σταύρο Θεοδωράκη και στους «Πρωταγωνιστές».

«Είναι το σημείο μηδέν. Πλέον τη ζωή μου τη σκέφτομαι πριν από αυτό και μετά από αυτό. Πήγαινε στο σημείο που έχεις κλάψει, χαμογέλασε και άλλαξε την ιστορία» ακούγεται να λέει η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο trailer της εκπομπής.

Δείτε τη φωτογραφία:

Μπισμπίκης παλιοσπύρου ανάρτησηΠηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ