Διαζύγιο «βόμβα» στο Χόλιγουντ: Χωρίζει ο Channing Tatum μετά από εννέα χρόνια γάμου!

Διαζύγιο «βόμβα» στο Χόλιγουντ: Χωρίζει ο Channing Tatum μετά από εννέα χρόνια γάμου!

«Όταν οι άνθρωποι μας λένε ότι έχουμε μια τέλεια ζωή, θέλω να βάλω τις φωνές» είχε δηλώσει η Jenna Dewan Tatum σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Μετά από περίπου εννέα χρόνια γάμου, οι Channing Tatum και η σύζυγός του, Jenna Dewan Tatum, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

«Επιλέξαμε από κοινού και με πολύ αγάπη να χωρίσουμε ως ζευγάρι», έγραψαν σε κοινή τους δήλωση που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα. «Ερωτευτήκαμε παράφορα πριν από πολλά χρόνια και ζήσαμε ένα μαγικό ταξίδι μαζί. Δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα ως προς το πόσο αγαπάμε ο ένας τον άλλο, αλλά η αγάπη είναι μια όμορφη περιπέτεια που μας οδηγεί προς το παρόν σε διαφορετικά μονοπάτια. Δεν υπάρχουν μυστικά ούτε σκανδαλώδη γεγονότα πίσω από την απόφασή μας – μόνο δύο κολλητοί φίλοι που συνειδητοποίησαν ότι έφτασε η ώρα κρατήσουν λίγες αποστάσεις και να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον να ζήσει όσο το δυνατόν πιο ευτυχισμένα και ολοκληρωμένα», συμπληρώνει το πρώην ζευγάρι.

Οι 37χρονοι ηθοποιοί έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη 4 ετών, την Everly.

«Παραμένουμε οικογένεια και θα είμαστε πάντα αφοσιωμένοι γονείς για την Everly», ανέφεραν ο Channing και η Jenna.

Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά στα γυρίσματα του «Step Up» το 2006, και παντρεύτηκαν τρία χρόνια αργότερα.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με το περιοδικό Health, η Jenna Dewan Tatum είχε δηλώσει ότι την εκνευρίζει όταν ο κόσμος της λέει ότι εκείνη και ο Channing ζουν «μια τέλεια ζωή».

«Όταν οι άνθρωποι μας λένε ότι έχουμε μια τέλεια ζωή, θέλω να βάλω τις φωνές και να τους πω ότι κανείς δεν είναι τέλειος. Νομίζω ότι υπάρχουν ζευγάρια στη ζωή που ταιριάζουν πολύ. Ταιριάζεις πολύ με τον άλλον εφόσον ωριμάζεις μαζί του και νομίζω ότι τώρα είμαστε σε ένα στάδιο που έχουμε ωριμάσει μαζί. Ωστόσο, πιστεύω ότι ένα ζευγάρι πρέπει να είναι προσγειωμένο και πρόθυμο να καταβάλει κόπο ώστε να «δουλέψει» τα στοιχεία που χρειάζονται βελτίωση. Κι οι δύο μας είχαμε πάντα τη θέληση να το κάνουμε αυτό. Από την αρχή μοιραζόμασταν τις ίδιες αξίες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαστε τέλειοι. Πλάκα μου κάνετε; Τσακωνόμαστε σαν όλα τα ζευγάρια, διαφωνούμε για πολλά πράγματα, έχουμε μέρες που πραγματικά δεν συμπαθούμε ο ένας τον άλλο»είχε πει η 37χρονη.

Σύμφωνα με μια πηγή του Page Six, ο πραγματικός λόγος που κρύβεται πίσω από τον χωρισμό του ζευγαριού είναι «η απόσταση που δημιουργήθηκε μεταξύ τους λόγω της πίεσης της δουλειάς και του χρόνου που περνούσαν χωριστά εξαιτίας των υποχρεώσεών τους».

«Ο Channing δούλευε ακατάπαυστα το τελευταίο διάστημα. Μόνο το 2018 έχει ανακοινωθεί η συμμετοχή του σε τέσσερις ταινίες. Είναι δύσκολο για ένα παντρεμένο ζευγάρι να περνά τόσο χρόνο χωριστά, ιδίως όταν αυτό το ζευγάρι έχει ένα μικρό παιδί», είπε χαρακτηριστικά η πηγή του Page Six.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ