Ο Βασίλης Κωστέτσος «μαλλιοτράβηξε» και τα έχωσε στην… Κιμ Καρντάσιαν (pics)

Ο Βασίλης Κωστέτσος «μαλλιοτράβηξε» και τα έχωσε στην… Κιμ Καρντάσιαν (pics)

«Πώς μπορείς να καταστρέψεις την εικόνα σου μέσα σε ένα βράδυ»

Ο Βασίλειος Κωστέτσος είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media καθώς του αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του. Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε το Met Gala καθώς όλοι οι αστέρες του Hollywood κατάφεραν να εντυπωσιάσουν για άλλη μια χρονιά τους πάντες με τις ενδυματολογικές τους προτιμήσεις.

Ωστόσο, ένα πρόσωπο το οποίο κατάφερε να απασχολήσει και πάλι τον Τύπο ήταν η Kim Kardashian όπου μεταξύ άλλων επέλεξε να φορέσει το θρυλικό φόρεμα της Marilyn Monroe που είχε φορέσει η Μέριλιν Μονρόε το 1962, για να ευχηθεί στον πρόεδρο Τζον Φ. Κένεντι για τα γενέθλιά του.

Ωστόσο, ο Βασίλειος Κωστέτσος, αντέδρασε αρνητικά στην επιλογή του συγκεκριμένου φορέματος από τη διάσημη τηλεπερσόνα καθώς δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Κάποιες Φορές! Κάποια Πράγματα! Δεν έχουν πλάκα! Ούτε αποτελούν τη ροή του συστήματος!

Δεν τολμάς να τα αγγίξεις! Απλά είναι ΝΤΡΟΠΗ! Tου συστήματος και «κατάντια» της εποχής μας! Το να τολμάς να συγκρίνεις και να θέλεις να επιβάλεις……έναν Μύθο της Απόλυτης Γυναίκας με Μια Trash Icon! #metgala2022 #marilynmonroe #kimkardashian. Μέχρι εδώ ακούστηκαν τα κόκαλα της Marilyn να τρίζουν και φωνάζουν!!!!!!!! Σώστεεεεεε το φόρεμα!!!!!Σώστεεε τοοοο!!!!!!!

Και από ότι έμαθα πριν λίγο έχει γίνει σάλος πώς τόλμησαν οι διαχειριστές της περιουσίας/εικόνας της Marilyn Monroe και επέτρεψαν τον δανεισμό του μυθικού αυτού φορέματος……!Που δεν είναι απλά μια βραδινή τουαλέτα που φορέθηκε από την απόλυτη γυναίκα, αλλά εκφράζει μια στιγμή της ιστορίας που άφησε εποχή και σημάδεψε τον πιο διάσημο και δημοφιλή Πρόεδρο της Αμερικής!».

Οι αναρτήσεις του Βασίλειου Κωστέτσου για το Met Gala 2022

Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί του Metropolitan Museum που τράβηξαν τα βλέμματα

Μπορεί το Met Gala να ακυρώθηκε εκτάκτως λόγω του κορωνοϊού το 2020 και να διεξήχθη πέρυσι τον Σεπτέμβρη (δείτε τις εμφανίσεις), όμως το λαμπερό event με τις εντυπωσιακές παρουσίες του κόκκινου χαλιού, επέστρεψε στο καθιερωμένο ραντεβού του, την πρώτη Δευτέρα του Μαϊου στο Metropolitan Museum of Art της Νέας Υόρκης.

Πολλοί αστέρες του Hollywood τίμησαν την έκθεση του μουσείου «In America: An Anthology of Fashion», η οποία πραγματοποιείται σε 13 αίθουσες, φιλοξενώντας δημιουργίες των Bill Blass, Brooks Brothers, Lloyd Kiva New και πολλών άλλων σπουδαίων καλλιτεχνών.

Το φετινό κόκκινο χαλί είχε θέμα «Gilded Glamour, White Tie» τη χρυσή εποχή ευημερίας και πλούτου που γνώρισαν οι ΗΠΑ μεταξύ 1870 και 1900.

Παρουσιαστές της λαμπερής βραδιάς ήταν η Blake Lively μαζί με τον σύζυγό της Ryan Reynolds και τους Lin-Manuel Miranda και Regina Kings.

Ανάμεσα στα ονόματα που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί του Met Gala και έκαναν τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν ήταν η Carah Delevigne, οι αδερφές Jenner που θα για ακόμη μια χρονιά σχολιάστηκαν έντονα για τις στιλιστικές τους επιλογές, η Emma Stone και πολλά ακόμη αστέρια του Hollywood.

Αρχικά να σχολιάσουμε την παρουσιάστρια Blake Lively η οποία φόρεσε μια φανταχτερή τουαλέτα Ralph Lauren η οποία άλλαξε σχέδιο και χρώμα κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

H Emma Stone από την άλλη επέλεξε να πάει στο Met Gala με το νυφικό της, χωρίς μάλιστα να ξοδέψει εκατομμύρια ευρώ για το look της.

Met Gala 2022 Emma Stone

Η Bella Hadid με εφαρμοστό δερμάτινο κορσέ, lace tights και πέρλες, ένα look με την υπογραφή του οίκου Burberry.

Met Gala 2022 Bella Hadid

Το Hailey Bieber με white dress Saint Laurent by Anthony Vaccarello.

Το Gigi Hadid με puffer coat και vinyl set του οίκου Versace.

Met Gala 2022 Gigi Hadid

Η Billie Eilish με upcycled δημιουργία του οίκου Gucci, που αποτύπωνε απόλυτα το Gilded Glamour θέμα του Met Gala 2022.

Met Gala 2022 Billie Eilish

Η Sarah Jessica Parker με φόρεμά υπογραφής του Christopher John Rogers, ενώ το headpiece είναι του Philip Treacy.

Met Gala 2022 Sarah Jessica Parker

Το Kendal Jenner με two piece Prada.

Met Gala 2022 Kendall Jenner

H Kim Kardashian αναβίωσε το θρυλικό look της Marilyn Monroe.

Met Gala 2022 Kim Kardashian

Η Cardi B με Versace φόρεμα.

H Kylie Jenner με Off-White look.

Met Gala 2022 Kylie Jenner

H εγκυμονούσα Sophie Terner με Louis Vuitton.

Η Dakotta Jonshon με sheer jumpsuit με κρόσσια, του οίκου Gucci.

Met Gala 2022 Dakota Johnson

Η Camila Cabello με Atelier Prabal Gurung.

Met Gala 2022 Camila Cabello

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ