Η… μπασκετική διαδρομή της Έμμα Στόουν

Η… μπασκετική διαδρομή της Έμμα Στόουν

Μπορεί αρκετούς να τους ξάφνιασε η παρουσία της χολιγουντιανής ηθοποιού στο ΣΕΦ, ωστόσο οι δεσμοί της με τη… «σπυριάρα» είναι ισχυροί.

Το 5ο παιχνίδι της σειράς Ολυμπιακός – Μονακό για το εισιτήριο του Final Four της Euroleague που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι ήταν ιδιαίτερα κρίσιμο και με αρκετά αγχωτικό φινάλε.

Ωστόσο, δεν έλειψαν οι… υψηλοί προσκεκλημένοι από την εξέδρα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Και μπορεί ο αστέρας του NBA Κέβιν Ντουράντ να είχε προαναγγείλει την παρουσία του, προκειμένου να συμπαρασταθεί στο φίλο του και πρώην συμπαίκτη του στους Μπρούκλιν Νετς, Μάικ Τζέιμς, οι φίλοι του Ολυμπιακού όμως δεν περίμεναν να δουν μπροστά τους την Έμμα Στόουν.

Η δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε στο φαληρικό γήπεδο στο πλευρό του «μπασκετικού» Γιώργου Λάνθιμου, θέλοντας να δει από κοντά την καυτή έδρα των Πειραιωτών.

Ωστόσο, η σχέση της Έμμα Στόουν με το μπάσκετ δεν είναι και τόσο μακρινή. Είχε βρεθεί στο παρελθόν σε αγώνες του NBA, ενώ όπως είχε δηλώσει η ίδια στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις, αυτό που άλλαξε τη στάση της απέναντι στο μπάσκετ ήταν το ντοκιμαντέρ «Last Dance» του Netflix για τον Μάικλ Τζόρνταν.

«Είναι κάτι νέο για μένα, πάντα αγαπούσα το μπάσκετ. Όμως είδα το ντοκιμαντέρ του Τζόρνταν και κάτι… κλίκαρε στο κεφάλι μου» είχε δηλώσει, δηλώνοντας παράλληλα φανατική οπαδός των Σανς.

«Κατάγομαι από το Φοίνιξ, οπότε είμαι Σανς μέχρι τέλους» είχε πει χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ