Γιώργος Καπουτζίδης: «Πέρασα δύσκολα στη Eurovision…» – Η εξομολόγηση για την κατάσταση της υγείας του

Γιώργος Καπουτζίδης: «Πέρασα δύσκολα στη Eurovision…» – Η εξομολόγηση για την κατάσταση της υγείας του

Για την εμπειρία του στη Eurovision 2022 μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης

Ο Γιώργος Καπουτζίδης επέστρεψε στην Ελλάδα, το μεσημέρι της Κυριακής (15/05), μετά τον τελικό της Eurovision 2022. Μάλιστα, στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε ότι «πέρασε δύσκολα φέτος λόγω της υγείας του».

Συγκεκριμένα, ο ίδιος σε σχετικές δηλώσεις κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» είπε για τη νίκη της Ουκρανίας: «Ξέρουμε τι έχουν περάσει οι Ουκρανοί. Μετράει και το συναίσθημα, πέρα από το τραγούδι και την εμφάνιση, ήταν δίκαιη η νίκη της Ουκρανίας».

Αναφορικά με την ιταλική διοργάνωση που αντιμετώπισε πολλά τεχνικά προβλήματα, ο σχολιαστής της ΕΡΤ για τη Eurovision 2022 σημείωσε: «Το κοινό ήταν πολύ ζεστό, το καλύτερο κοινό που έχουμε συναντήσει. Οι Ιταλοί έσκισαν από ανθρώπινο δυναμικό, ήταν αρκετά εξυπηρετικοί, παρά τα τεχνικά προβλήματα που είχαν».

Ο ίδιος, στη συνέχεια, ευχαρίστησε τη Μαρία Κοζάκου για τη βοήθεια που του προσέφερε κατά το ταξίδι στο Τορίνο μιας και ο ίδιος έχει τραυματιστεί τόσο στο χέρι όσο και στο πόδι του.

Πάντως, όσον αφορά στο σχόλιο που έκανε κατά τη χθεσινή (14/05) μετάδοση της Eurovision 2022, ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν θέλησε να δώσει συνέχεια, λέγοντας: «Αν το αναλύσουμε, θα χάσει και την αξία του».

Φωκάς Ευαγγελινός: «Χαρούμενη η σημερινή ημέρα»

Μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη Μαρία Κοζάκου, επέστρεψε και ο σκηνοθέτης της σκηνικής εμφάνισης της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2022, Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος χαρακτήρισε τη σημερινή (15/05) ημέρα ως «μια χαρούμενη ημέρα», τονίζοντας η Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord «ήταν εκπληκτική».

Επισημαίνεται ότι η Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord θα επιστρέψει στην Ελλάδα, μετά την 8η θέση που κατέλαβε στη Eurovision 2022 με το τραγούδι «Die Together», αργότερα το απόγευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ