Η νέα σέξι σύντροφος του «καζανόβα» Νεϊμάρ… κολάζει! (pics)

Η νέα σέξι σύντροφος του «καζανόβα» Νεϊμάρ… κολάζει! (pics)

Το νέο «λιμάνι» της ζωής του θα βάλει τέλος στα «παραστρατήματά» του;

Το μοναδικό του ταλέντο και η αριστοτεχνική του δεξιοτεχνία στον χειρισμό της μπάλας είναι αδιαμφισβήτητη. Η εξωγηπεδική του δράση ωστόσο και ο εκκεντρικός τρόπος ζωής του, επισκιάζουν συχνά την αξία του. Ο λόγος φυσικά για τον Βραζιλιάνο βιρτουόζο Νεϊμάρ, που απασχολεί διαρκώς τα διεθνή Μέσα με τερτίπια του!


Συγκεκριμένα, από το πλευρό του άσου της Παρί έχουν περάσει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα του κόσμου, καθώς και διάσημες ηθοποιοί, τραγουδίστριες και τηλεπερσόνες, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του «Καζανόβα» που του έχει αποδοθεί από τα ταμπλόιντς. Τους τελευταίους εννέα μήνες ωστόσο φαίνεται πως έχει βρει το «λιμάνι» του στην αγκαλιά της εντυπωσιακής, Μπρούνα Μπιανκάρντι.

Μετά τον χωρισμό του από την 27χρονη Ρωσίδα YouTuber, Κατερίνα Σαφάροβα, ο στράικερ και η μελαχρινή καλλονή απαθανατίστηκαν φωτογραφικά τον περασμένο Αύγουστο, σε κοινή παρέα με τον Λιονέλ Μέσι και τη σύζυγό του, Αντονέλα Ροκούτσο, σε γιοτ κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών στην Ίμπιζα.

Η επιβεβαίωση της σχέσης τους ωστόσο ήρθε πριν από έναν περίπου μήνα, μέσω μιας τρυφερής φωτογραφίας που ανάρτησε η Μπρούνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ειδικότερα, η 28χρονη influencer πόζαρε στην αγκαλιά του χαμογελαστού Νεϊμάρ, γράφοντας στη λεζάντα τη λέξη: «σαγαπώ».


Από την πλευρά του κι ο ίδιος ο Νέι με αφορμή τα γενέθλια της συντρόφου του, της ευχήθηκε με ένα ποστάρισμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως είναι πολύ χαρούμενος που υπάρχει στη ζωή του, δηλώνοντας επίσης δημόσια την αγάπη του προς το πρόσωπό της!


Γεννημένη στο Σάο Πάολο, η εκθαμβωτική Μπρούνα έχει σπουδάσει μόδα στο πανεπιστήμιο Universidade Anhembi Morumbi, ενώ διαθέτει τη δική της σειρά ρούχων Long Island. Μάλιστα, για περισσότερα από οκτώ χρόνια ήταν υπεύθυνη μάρκετινγκ και ηλεκτρονικού εμπορίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ