Ζιντάν, Νεϊμάρ και Ντεμπελέ: Τα τρία πρόσωπα που… έπεισαν τον Εμπαπέ να ανανεώσει στην Παρί

Ζιντάν, Νεϊμάρ και Ντεμπελέ: Τα τρία πρόσωπα που… έπεισαν τον Εμπαπέ να ανανεώσει στην Παρί

Τρεις συγκεκριμένους όρους συμφώνησαν με την ανανέωση της συνεργασίας τους η Παρί Σεν Ζερμέν και ο Κίλιαν Εμπαπέ.

Μετά από πολλούς μήνες αναμονής και αγωνίας, το «σίριαλ» του Κίλιαν Εμπαπέ ολοκληρώθηκε και μάλιστα με τον πιο απρόσμενο τρόπο.

Παρά τη σιγουριά που είχαν τους τελευταίους μήνες οι Ισπανοί, ο Γάλλος σούπερ σταρ έριξε «άκυρο» στη Ρεάλ Μαδρίτης και τελικά ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν, υπογράφοντας έως και το 2025.

Σύμφωνα με τους Γάλλους, ο 23χρονος επιθετικός θα έχει έναν νέο ρόλο στην Παρί, καθώς η γαλλική ομάδα φέρεται να του δίνει τα… κλειδιά του πρότζεκτ της ομάδας, δίνοντας του το «ελεύθερο» για τις αποφάσεις των προπονητών, αλλά και των ποδοσφαιριστών που θα αποκτηθούν στην ομάδα.

Κάτι σαν τεχνικός διευθυντής με λίγα λόγια, λαμβάνοντας ωστόσο το «μυθικό» ποσό των (σχεδόν) 5 εκατομμυρίων ανά μήνα! Παράλληλα, το μπόνους υπογραφής του θα ξεπεράσει τα 200 εκατομμύρια ευρώ, ενώ θα έχει και ένα πολύ μεγάλο ποσοστό από τα δικαιώματα του.

Μάλιστα, φαίνεται πως ήδη έχει πιάσει… δουλειά. Διότι ήδη έχει συμφωνήσει σε τρεις διαφορετικούς όρους με τη διοίκηση της Παρί και όλα τα «τσεκ» έχουν να κάνουν με τον αγωνιστικό τομέα. Ο ένας φέρεται να έχει να κάνει με τον Ζινεντίν Ζιντάν, καθώς ο Εμπαπέ έχει ζητήσει να γίνει προσπάθεια για να γίνει ο Γάλλος «θρύλος» προπονητής της Παρί.

Ο άλλος όρος έχει να κάνει με τον Ουσμάν Ντεμπελέ. Το συμβόλαιο του Γάλλου εξτρέμ με την Μπαρτσελόνα ολοκληρώνεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες και ο Εμπαπέ ζήτησε να γίνει κίνηση ώστε να αποκτηθεί ως ελεύθερος.

Αυτό που προκαλεί αίσθηση, είναι ο τρίτος όρος. Όπως αναφέρει ο Ισπανός δημοσιογράφος, Σέρχιο Σάντος, ο Εμπαπέ έχει ζητήσει την απομάκρυνση του Νεϊμάρ! Όλα αυτά δείχνουν πως ο Εμπαπέ θα έχει όντως έναν σημαντικό ρόλο στις κινήσεις που θα κάνει από εδώ και στο εξής η Παρί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ