«Eγώ δεν έχω μπλέξει με κάποιον ηλικιωμένο κύριο, όπως άλλες που τους τα πλήρωνε όλα» – Επίθεση Καινούργιου σε παρουσιάστρια (Vid)

«Eγώ δεν έχω μπλέξει με κάποιον ηλικιωμένο κύριο, όπως άλλες που τους τα πλήρωνε όλα» – Επίθεση Καινούργιου σε παρουσιάστρια (Vid)

Για ποια να χτυπάει άραγε η καμπάνα;

Η Κατερίνα Καινούργιου έριξε μια μπηχτή ολκής προς συγκεκριμένη παρουσιάστρια στoν αέρα της εκπομπής της το πρωί της Τρίτης και σίγουρα αυτό που είπε θα συζητηθεί. Αφορμή για να το πει, στάθηκε αυτό που έγινε με τη Χριστίνα Μπόμπα που την κατέκριναν στα social media γιατί φοράει ντεκολτέ κι επειδή είναι μάνα, δεν θα έπρεπε.

Δείτε όσα ειπώθηκαν:

«Ο Σάκης και η Χριστίνα είναι ένα πραγματικά αγαπημένο ζευγάρι. Τους ζηλεύω, δεν το λέω με κακία, τους θαυμάζω, μια τέτοια σχέση θέλω. Ο Σάκης την κοιτάει πάντα μέσα στα μάτια, την προσέχει. Είναι μια κοπέλα που είναι πάντα με τα παιδάκια της, χωρίς δέκα παρατρεχάμενες από πίσω, όπως βλέπουμε σε κάποιες κυρίες που το παίζουν ηθικές. Τέλος πάντων, μην ανοίξω το στόμα μου. Μόνη της μεγαλώνει τα παιδάκια της, ποιον ενόχλησε η κοπέλα; Τι είναι αυτά τα πράγματα, πάτε καλά;

Χριστίνα, ξέρεις τι ακούω καθημερινά; Ο κόσμος δεν πάει καλά. Μου έρχονται μηνύματα στα social media ‘σε άφησε ο πρώην σου γιατί σίγουρα δεν είσαι καλή εκεί’, ‘πώς είσαι έτσι μωρή πλαστικομούρα;’, ‘δεν θα κάνει ποτέ κανείς παιδί μαζί σου’. Το τι τρομακτικά μηνύματα λαμβάνω καθημερινά… Γιατί τόσο μίσος; Ειδικά από γυναίκες!

Είδα τη φωτογραφία της και την χάρηκα, πόσο κούκλα. Να πω και η κοπέλα είναι εντελώς φυσική. Και φυσική να μην ήταν, όπως εγώ… Γούστο μου καπέλο μου. Κανένας ηλικιωμένος κύριος δεν μου τα πλήρωσε, δεν έχω κάνει τίποτα παράνομο στη ζωή μου σε σχέση με άλλες που πλασάρονται και τα’ χανε με ηλικιωμένους κυρίους και τους τα πληρώνανε όλα. Με την αξία μου έχω φτάσει εδώ που έχω φτάσει. Γιατί υπάρχει τέτοιος φθόνος; Βγάλτε τα εκεί που πρέπει, όχι σε ανθρώπους που δεν σας φταίνε σε τίποτα, η Χριστίνα δεν έφταιγε σε τίποτα. Εγώ σέβομαι και αγαπώ τις γυναίκες».

Πηγή: dailymedia.com.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ