Μάικλ Όουεν: Η κόρη του μεγάλωσε και έβαλε φωτιά στο ριάλιτι «Love Island» (vids)

Μάικλ Όουεν: Η κόρη του μεγάλωσε και έβαλε φωτιά στο ριάλιτι «Love Island» (vids)

«Φωτιά» στο νησί του έρωτα… στο Love Island βάζει η 19χρονη κόρη του βετεράνου ποδοσφαιριστή Μάικλ Όουεν, Τζέμα Όουεν.

Πριν μία εβδομάδα ο Μάικλ Όουεν είχε απασχολήσει τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά με τις ερωτικές του παρασπονδίες, καθώς πρώην παίκτρια του βρετανικού Big Brother υποστήριξε, ότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής την ικέτευε για γυμνές φωτογραφίες. και τώρα ήρθε η σειρά της κόρης του Τζέμα να κρεμαστεί στα μανταλάκια από τα Βρετανικά tabloids.

Σύμφωνα με την sun η Ρεμπέκα Τζέιν που φέρεται να είχε σχέση με τον Όουεν, είπε για τον επί 17 χρόνια παντρεμένο παλαίμαχο φορ, ότι χαρακτήρισε τον γάμο του ως «απάτη», ενώ ξεκαθάρισε πως ο Όουεν δεν κάλυπτε τις απαιτήσεις της, αφού τον θεωρεί πολύ κοντό για τα γούστα της (1,72 μ.).

Σύμφωνα με την Ρεμπέκα «η ιστορία που μου πουλούσε ο Μάικλ ήταν ότι δεν ήταν πραγματικά παντρεμένος και πως ο γάμος ήταν ψεύτικος. Μου είπε ότι ο γάμος του ήταν γάμος από ανάγκη για χάρη του φαίνεσθαι και για να κρατήσει ενεργή την επιχείρησή τους με τα άλογα κούρσας. Μου είπε επίσης ότι ο γάμος του ήταν παρελθόν. Ίσως θα έπρεπε να έχω ψάξει καλύτερα την κατάσταση και να ήμουν πιο προσεκτική, αλλά τον πήρα ως δεδομένο».

Και συνέχισε η Ρεμπέκα: «Μου είπε πολλά σκουπίδια την περίοδο των έξι εβδομάδων που ήμασταν σε επικοινωνία και ήθελε να με συναντήσει. Θα πρέπει όμως να θυμάστε ότι τον απέρριψα και δεν το έκανα. Για να είμαι ειλικρινής, δεν κάλυπτε τις απαιτήσεις μου για το ύψος ενός άνδρα», είπε χαρακτηριστικά. «Είναι πολύ κοντός για μένα».

Τότε η Τζέμα, η 19χρονη κόρη του Μάικλ Όουν, είχε χαρακτηρίσει την Ρεμπέκα Τζέιν στα σόσιαλ μίντια ως «απελπισμένη».

Δεν πρόλαβε όμως να περάσει μια εβδομάδα και η 19χρόνη Τζέμα έμελε να είναι αυτή που θα απασχολούσε τον λαϊκό βρετανικό τύπο.

Η απόφαση της να μπει στο ερωτικό reality παιχνίδι «Love Island» της Βρετανικής τηλεόρασης έκανε έξαλλο τον πατέρα της. Και φαίνεται πως ο Μάικλ είχε δίκιο… Δεν πέρασε ούτε ένα 48ωρο μέσα στο παιχνίδι και η Τζέμα το έχει φέρει άνω κάτω.

Ενω έγινε ζευγάρι τον Λίαμ με έναν 22χρονο από το Νιούπορτ της Νότιας Ουαλίας, άρχισε να φιλιέται μπροστά στις κάμερες με τον 27χρονο Ιταλό Νταβίντε Σακλιμέντι.

 

Αφορμή για το φιλί έδωσε ένα παιχνίδι που έπαιξαν τύπου «Αλήθεια ή θάρρος» μέσα στο σπίτι του Love Island» και τα σχόλια στα social media πήραν φωτιά για το «μήλο που έπεσε κάτω από την μηλιά».

Η 19χρονη Τζέμα φαίνεται πως θα ζευγαρώσει με τον Νταβίντε που θα έχει ως αποτέλεσμα να οδηγηθεί ο Λίαμ εκτός παιχνιδιού και τα στοιχήματα για το ποιός τελικά θα επικρατήσει και θα κερδίσει την καρδιά της άτακτης Τζέμα δίνουν και παίρνουν.

Και ακόμα το reality βρίσκεται στην αρχή του.

Πηγή: pronews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ