«Καταπέλτης» η Σοφιάννα Αβραμάκη για τους συμπαίκτες της στο Survivor – Ποιους θα εξαφάνιζε;

«Καταπέλτης» η Σοφιάννα Αβραμάκη για τους συμπαίκτες της στο Survivor – Ποιους θα εξαφάνιζε;

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης

Στην Ελλάδα έχει επιστρέψει η Σοφιάννα Αβραμάκη, μετά την αποχώρησή της από το Survivor.

H νεαρή το βράδυ της Παρασκευής (10/6) βρέθηκε στο εξομολογητήριο του After Dark και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση της με την Ασημίνα Χατζηανδρέου αλλά και για το ποιους παίκτες θα εξαφάνιζε από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Με την Ασημίνα ήμασταν κολλητές φίλες μέσα στο Survivor. Μεσολάβησαν όμως αρκετά πραγματάκια μεταξύ μας. Ανέφερε και αυτή κάτι για τον Άρη Σοϊλέδη το οποίο ήταν ψευδές. Το είπε αντιδραστικά γιατί είχα υπερασπιστεί τον Άρη σε ένα περιστατικό, το οποίο έδωσε άλλη βαρύτητα στην όλη κατηγορία γιατί είναι άλλο να το λέει ένα άτομο που βρίσκεστε κοντά που είστε φίλες και είναι άλλο να το λέει ο Εμμανουήλ και η Βρισηίδα που θα ακουστεί περισσότερο σαν κουτσομπολιό. Δεν είναι όμως ότι δεν θα ξαναμιλήσω στην Ασημίνα ή ότι δεν θα χαρώ εάν κερδίσει το Survivor ή αν θα φτάσει μακριά», είπε.

Και πρόσθεσε: «Εγώ είμαι πάρα πολύ συναισθηματική και δεν μπορούσα να το διαχωρίσω επειδή αλλάξαμε ομάδες. Περίμενα να δώσουμε τα χέρια, να αγκαλιαστούμε, να την πειράξω λίγο αλλά εκείνη τίποτα. Killer».

Αυτοί που θα εξαφάνιζε από το φετινό Survivor εάν ήταν στην παραγωγή είναι ο Τάκης Καραγκούνιας και η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Αφαιρώ τον Τάκη Καραγκούνια, θεωρώ ότι δεν έχει να δείξει κάτι καλό σαν χαρακτήρας, πολλές συμπεριφoρές του ήταν ανάρμοστες, δεν ταίριαζαν με αυτό το τηλεοπτικό προϊόν. Και μάλλον δεν διαλέγω ούτε τη Βρισηίδα εκτός και αν της αλλάξω φωνή», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ