Κλάμα για τη Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Σπυροπούλου με έδιωξε από την εκπομπή μετά την κηδεία του αδερφού μου»

Κλάμα για τη Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Σπυροπούλου με έδιωξε από την εκπομπή μετά την κηδεία του αδερφού μου»

Δε «μάσησε» τα λόγια της

Πριν μερικούς μήνες η Ζήνα Κουτσελίνη είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια και ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής σχετικά με το τι συνέβη μεταξύ εκείνης και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε αρχικά: «Μετά από 25 χρόνια καριέρας, φτιάχνοντας παρουσιάστριες και προγράμματα και όλα τα σχετικά, νιώθεις ότι σε απολύουν και ενώ έχει πεθάνει πριν από μία εβδομάδα ο αδελφός μου, φεύγω από την κηδεία και γυρίζω πίσω για να κάνουμε πρεμιέρα. Η πρεμιέρα κάνει 19% και ο ανταγωνισμός 9%. Και το 19% μας δυσαρεστεί. Τη δεύτερη μέρα κάνει 15% . Εκεί τα βάφουμε μαύρα. Τι σημαίνει αυτό; Ό,τι θέλω αυτό το πρόγραμμα που έχω βγάλει στον αέρα να γίνει με τη μία “Ελένη Μενεγάκη”. Ε, δεν μπορείς να γίνεις Ελένη Μενεγάκη. Θέλει να στρώσεις ποπό κάτω» είπε η Ζήνα Κουτσελίνη στην Αννίτα Πάνια και εκείνη την ρώτησε αν εννοεί την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Και τότε είπε: «Δεν το έκρυψα ότι είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου»!

Όταν η Αννίτα Πάνια την ρώτησε αν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αιτήθηκε την απόλυση της από τον σταθμό. «Αν το είπε η Κωνσταντίνα ή το είπε κάποιος άλλος από το πρόγραμμα, δηλαδή ο Καλημέρης…» απάντησε η παρουσιάστρια της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα και πρόσθεσε με δακρυσμένα μάτια: «Ξέρεις τι έχω; Αγάπη! Αυτό θα κρατήσεις από μένα. Αν υπάρχει αυτή η κασέτα ντοκουμέντο αύριο, υπάρχει μόνο αγάπη και γι’ αυτό το πλάσμα που μόλις πριν σου είπα ότι μετά την κηδεία του αδερφού μου με έδιωξε, αγάπη συνεχίζει να υπάρχει».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ