Κάκκαβα σε Παπαδήμα: «Ήσουν η κρυφή φαντασίωση του άνδρα μου, είχε αφίσα σου στο δωμάτιο του»

Κάκκαβα σε Παπαδήμα: «Ήσουν η κρυφή φαντασίωση του άνδρα μου, είχε αφίσα σου στο δωμάτιο του»

Η παρουσιάστρια έκανε μια αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής, που ξάφνιασε την ηθοποιό - Η αμηχανία του Γρηγόρη Γκουντάρα

Άφωνη άφησε τη Δήμητρα Παπαδήμα η Ναταλί Κάκκαβα, με μία ατάκα της.

Η ηθοποιός πήγε καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» το απόγευμα του Σαββάτου, όμως σίγουρα δεν περίμενε αυτό που θα άκουγε στη συνέχεια από την παρουσιάστρια.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που συζητούσαν με την ηθοποιό και στο πλάνο έπαιζαν παλιές της φωτογραφίες, η Ναταλί Κάκκαβα ανέφερε: «Εγώ έχω να πω, το είπα και στο διάλειμμα πριν σε συναντήσω Δήμητρα, ότι ήσουν η κρυφή φαντασίωση, ο διακαής πόθος του άνδρα μου για πάρα πολλά χρόνια».

Με εμφανή αμηχανία τότε, ο Γρηγόρης Γκουντάρας παρενέβη στη συζήτηση και είπε: «Τι βλακείες λέει». Ωστόσο, η Ναταλί Κάκκαβα δεν τον άφησε να συνεχίσει και δήλωσε: «Ε τι βλακείες; Αφού μου τα έχεις πει, μην κοκκινίζεις. Είχες και αφίσα της Δήμητρας στο δωμάτιο σου, όταν ήσασταν φαντάροι. Γρηγόρη, κοίταξε με στα μάτια».

Θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση του, ο παρουσιαστής διευκρίνισε τότε, τι ακριβώς ίσχυε. «Δήμητρα, συγγνώμη, αλλά μιλάμε για τρέλα. Υπηρετούσα φαντάρος σε ένα φυλάκιο στη Λάρισα και είχαμε τηλεόραση. Η Δήμητρα τότε είχε μια εκπομπή στο Mega με τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη και τον Νίκο Διαμανταρίδη κι ήμασταν όλοι μαζί οι φαντάροι και βλέπαμε μια πανέμορφη κοπέλα, η οποία τα έλεγε ωραία. Μέχρι εκεί όμως», εξήγησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ