Η Γαρμπή «ξεσκίζει» τους τράπερς: «Πώς είναι δυνατόν να τους έχουν πρότυπα; Ας ελπίζουμε να απομυθοποιηθούν»

Η Γαρμπή «ξεσκίζει» τους τράπερς: «Πώς είναι δυνατόν να τους έχουν πρότυπα; Ας ελπίζουμε να απομυθοποιηθούν»

Μία ανάρτηση - κόλαφο έκανε η Καίτη Γαρμπή αναφορικά με το βίαιο, ανεκδιήγητο επεισόδιο που έλαβε χώρα στην τελετή απονομής των βραβειων MAD VMA 2022, όπου οι τραπερς Snik και Light... έπαιξαν ξυλο.

Μία ανάρτηση – κόλαφο έκανε η Καίτη Γαρμπή αναφορικά με το βίαιο, ανεκδιήγητο επεισόδιο που έλαβε χώρα στην τελετή απονομής των βραβειων MAD VMA 2022, όπου οι τραπερς Snik και Light… έπαιξαν ξυλο.

«Πώς είναι δυνατόν τα σημερινά παιδιά στην πλειοψηφία να έχουν αυτούς τους τύπους ως πρότυπα;«, αναφερει μεταξυ αλλων στην ανάρτησή της η Καιτη Γαρμπή.

Γράφει η Καίτη Γαρμπή:

«Θρίλερ ζήσαμε χθες το βράδυ. Μα πώς είναι δυνατόν τα σημερινά παιδιά στην πλειοψηφία να έχουν αυτούς τους τύπους ως πρότυπα; Αυτούς τους τσαμπουκάδες που κυκλοφορούν με όπλα και μπράβους και οι στίχοι και τα βιντεο τους μιλάνε για βία, ναρκωτικά, πορνεία, σεξισμό, οπλοκατοχή. Γιατί βραβεύονται, γιατί καν καλούνται σε αυτή τη γιορτή της μουσικής; Πρέπει να μιλήσουμε στα παιδιά μας, να τους εξηγησουμε τι πραγματικά λέει αυτό που ακούνε. Κι επειδη ουδέν κακόν αμιγες καλού, ας ελπίσουμε πως αυτό που έγινε θα τους απομυθοποιήσει στα μάτια των παιδιων που τους ακούνε φανατικά και είναι τα είδωλά τους».

Πηγή: thetoc.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ