Πέτρος Φιλιππίδης: Στο «σφυρί» η μεζονέτα του στο Ψυχικό – Στις 900.000 ευρώ η τιμή εκκίνησης

Πέτρος Φιλιππίδης: Στο «σφυρί» η μεζονέτα του στο Ψυχικό – Στις 900.000 ευρώ η τιμή εκκίνησης

Τα χρήματα θα πάνε σε χρέη που έχουν δημιουργηθεί όλα αυτά τα χρόνια

Το σπίτι που είχε στην κατοχή του ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος πρόσφατα αποφυλακίστηκε, βγαίνει σε πλειστηριασμό στις 27 Ιουλίου. Αυτό, τουλάχιστον, αποκάλυψε «Το Πρωινό» της Πέμπτης. Η τιμή εκκίνησης της μεζονέτας θα είναι στις 900.000 ευρώ.

«Είναι δύο σπίτια που είναι πανομοιότυπα, στο ίδιο οικόπεδο. Πλειστηριάζεται αυτό στο οποίο έμεναν αρκετό χρονικό διάστημα η οικογένεια Φιλιππίδη. Σε 20 μέρες ο πλειστηριασμός του ακινήτου. Έχει αναβληθεί άλλες 2-3 φορές, τώρα όμως θα βγει στην υψηλότερη τιμή που έχει πιάσει ποτέ» είπε ο Τάσος Τεργιάκης.

«Θα ξεκινήσει από τις 900.000 ευρώ κι ενώ η προηγούμενη τιμή ήταν γύρω στα 650 χιλιάρικα. Έχει βρεθεί αγοραστής. Εννοείται ότι τα χρήματα αυτά θα πάνε σε δάνεια που δεν έχουν εξυπηρετηθεί από την οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη, σε χρέη που έχουν δημιουργηθεί εδώ και αρκετά χρόνια» συμπλήρωσε.

«Τα χρήματα όλα θα κατευθυνθούν εκεί. Άρα μένει να δούμε αν σε 20 μέρες το διπλανό σπίτι από αυτό που μένει τώρα ο Πέτρος Φιλιππίδης με την κυρία Ελπίδα Νίνου θα πλειστηριαστεί και θα περάσει στα χέρια κάποιου άλλου ιδιοκτήτη» κατέληξε.

Δείτε το ρεπορτάζ και εικόνες από τη μεζονέτα του Πέτρου Φιλιππίδη

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ