Ο Σπύρος Μαρτίκας λαδώνει τη Βρισηίδα Ανδριώτου. Βάζει λάδι και…

Ο Σπύρος Μαρτίκας λαδώνει τη Βρισηίδα Ανδριώτου. Βάζει λάδι και…

Δείτε το viral video...

Αποτελεί το viral βίντεο της ημέρας, έρχεται από την Πάρο και το προσωπικό λογαριασμό Instagram του Σπύρου Μαρτίκα που μάθαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor Ελλάδας 2022!

Ο Σπύρος Μαρτίκας, φαρμακοποιός από το Κερατσίνι, έγινε ζευγάρι με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, πρώην φίλη της Ιωάννας Τούνη και πρώην συμμετεχουσα στο My style Rocks και αυτό το Σαββατοκύριακο απολαμβάνουν τις πρώτες τουκοινές διακόπτες στην Πάρο!

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: «Κλείνει» τον… εκλεκτό, αποφασίζει ανάμεσα σε δύο στόπερ

Οι δύο πρώην παίκτες του ριάλιτι, τελείωσαν με τις υποχρεώσεις που εδράζονταν από το συμβόλαιο που είχαν και έτσι μετά τον τελικό της Τετάρτης που ανέδειξε Νικήτη το Στάθη Σχίζα έφυγαν για μία μικρή απόδραση στο όμορφο κυκλαδονήσι!

Ο Σπύρος Μαρτίκας όπως είπε τον Αύγουστο θα δουλεύει γιατί πρέπει να ξεκουραστεί η αδερφή του η οποία για έξι μήνες ήταν στα φαρμακεία παρούσα και εργαζόταν καλύπτοντας και το δικό του κενό!

Έτσι λοιπόν θα καταφέρει να φύγει ολιγοήμερες διακοπές και να αποδράσει κάποια Σαββατοκύριακα σε κοντινές εκδρομές με την αγαπημένη του Βρισηίδα Ανδριώτου!

Στο βίντεο που δημοσίευσε ο φαρμακοποιός στο instagram φαίνεται να βάζει λάδι στα πόδια της Βρισηίδας και περιμένουμε σε κάποιο επόμενο να μάθουμε και το πώς μπορούμε να το αγοράσουμε.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ξέρει από αυτά

Πηγή: Koolnews

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ