Κατερίνα Λαζαρίδου: Ποια είναι η μεγάλη νικήτρια του «X Factor» – Τα παιδικά χρόνια, το πιάνο και το TikTok (vids)

Κατερίνα Λαζαρίδου: Ποια είναι η μεγάλη νικήτρια του «X Factor» – Τα παιδικά χρόνια, το πιάνο και το TikTok (vids)

Η Κατερίνα Λαζαρίδου είναι η πρώτη γυναίκα που κερδίζει το X Factor

Μετά από ένα συγκλονιστικό ταξίδι γεμάτο μουσική, η Κατερίνα Λαζαρίδου κατάφερε να κερδίσει τον μεγάλο τίτλο του X Factor, ενώ την δεύτερη θέση κατέκτησε ο Άγγελος Αρχανιωτάκης.

Το αγαπημένο μουσικό σόου του MEGA έριξε αυλαία το βράδυ της Κυριακής, με τους πέντε φιναλίστ του τελικού να δίνουν τον καλύτερό τους αυτό επί σκηνής, για να καταφέρουν να κατακτήσουν το όνειρό τους.

Διαβάστε επίσης: Η ΑΕΚ (κινδυνεύει να) πάει «γυμνή» για προετοιμασία

Ο Άγγελος Αρχανιωτάκης, η Έλενα Παναγιωτίδου και η Κατερίνα Λαζαρίδου ήταν εκείνοι που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι και την δεύτερη φάση του τελικού. Ο Ανδρέας Γεωργίου όταν ξεκίνησε να ανακοινώνει τα αποτελέσματα, είπε ότι στην αρχή θα ανακοινώσει τον παίκτη εκείνον, ο οποίος και θα κέρδιζε τις 50 χιλιάδες ευρώ. Αυτός ήταν ο Άγγελος από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου, η οποία και πανυγήριζε έξαλλα κατά την διαρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.

Όλα κρίθηκαν ανάμεσα στην Έλενα Παναγιωτίδου και την Κατερίνα Λαζαρίδου, οι οποίες αγκαλιασμένες με τους μέντορές τους, περίμεναν με υπομονή το τελικό αποτέλεσμα.

Η Κατερίνα Λαζαρίδου στέφθηκε η μεγάλη νικήτρια του X Factor, με την ίδια να μην μπορεί με τίποτα να το πιστέψει ενώ παράλληλα αμέσως ξέσπασε σε κλάματα. Ο Ανδρέας Γεωργίου μάλιστα είπε ότι είναι η πρώτη φορά που γυναίκα κερδίζει το X Factor.

Η Κατερίνα μετά από την νίκη της θέλησε να ευχαριστήσει το κοινό ενώ παράλληλα τόνισε το πόσο πολύ σημαντικό είναι να κυνηγάει κάποιος τα όνειρά του: «Πριν από λίγους μήνες, τραγουδούσα μπροστά στην οθόνη του κινητού μου και έκλαιγα γιατι πίστευα ότι δεν θα κάνω τίποτα στη μουσική και σε αυτό τον χώρο. Σήμερα είμαι εδώ και το σηκώσαμε μαζί. Σας ευχαριστώ όλους».

Ποια είναι η Κατερίνα Λαζαρίδου

Η Κατερίνα ζει στη Θεσσαλονίκη, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Από μικρή ηλικία κατάλαβε πως κάτι συμβαίνει με τον χώρο της μουσικής. Άλλωστε, όπως είχε εξομολογηθεί η ίδια, η αδερφή της έπαιζε πολλά χρόνια πιάνο και έτσι άκουγε μουσική από την κοιλιά της μαμάς της, πριν καν γεννηθεί.

Όπως είχε δηλώσει η ίδια στην ιστοσελίδα parallaximag.gr, η αγάπη της για την μουσική, την οδήγησε να ανεβάζει διασκευές αγαπημένων της τραγουδιών, αρχικά στο Instagram και πλέον και στο TikTok, όπου μετράει χιλιάδες προβολές.

«Όταν πήγα νηπιαγωγείο, εκεί άρχισα να καταλαβαίνω λίγο τι μου γίνεται, γιατί πιο πριν δεν θυμάμαι πολλά. Άρχισα να παίζω λίγο καλύτερα πιάνο από μόνη μου. Στις γιορτές με βάζανε να τραγουδάω. Ο μπαμπάς μου έπαιζε παλιά μουσική, αλλά ερασιτεχνικά. Δεν υπάρχει κανένας τραγουδιστής στην οικογένεια» είχε πει η ίδια.

«Δεν έκανα ποτέ μαθήματα φωνητικής»

«Πάντα υπήρχε στήριξη από το κοντινό μου περιβάλλον, από την οικογένεια μου, τους φίλους και τους γνωστούς. Είμαι από τους τυχερούς που κανείς δεν μου είπε ‘τι κάνεις μωρέ, άσε μας’. Για μένα το τραγούδι, το πιάνο και αργότερα η κιθάρα ήταν κάτι τόσο απλό. Είναι σαν να βάζεις σε ένα παιδάκι, πράξεις και να τις κάνει χωρίς να τις σκεφτεί. Απλά έτσι γεννήθηκα, δεν μπορώ να πάρω credits για αυτό».

«Δεν έκανα ποτέ μαθήματα φωνητικής. Μόνο κάτι λίγα, όταν πήγα στο The Voice και γνώρισα έναν καθηγητή, που ήθελε να κάνουμε. Επίσης έκανα μαθήματα πιάνου στην πρώτη δημοτικού για έναν χρόνο. Η δασκάλα μου έδινε να διαβάσω τις παρτιτούρες, αλλά εγώ ήθελα να το παίζει, για να το ακούσω και στη συνέχεια να το παίξω και εγώ το κομμάτι».

«Μέχρι στιγμής στιλ μουσικής δεν έχω. Τρελαίνομαι να τραγουδάω ξένα κομμάτια. Αγαπώ τις διασκευές. Μ’ αρέσει να παίρνω κομμάτια και να τα αλλάζω, να παίζω με την μουσική. Από τις δουλειές που έχω κάνει νομίζω πως εκφράζομαι με τα ελληνικά κομμάτια, αλλά νιώθω καλύτερα τα ξένα. Έχω και άλλα ακούσματα. Ακούω πολύ ορχηστρική μουσική, κλασσικά παλιά κομμάτια και όπερα» θα πει.

«Στο σπίτι μου, στην οικογένεια μου τραγουδάω από πάντα. Λίγο πιο επίσημα νομίζω πως τραγούδησα πρώτη φορά όταν ήμουν περίπου 4-5 χρονών σε εκδήλωση κατηχητικού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ