Ερωτευμένος με καλλονή καθηγήτρια του MIT o Μπραντ Πιτ;

Ερωτευμένος με καλλονή καθηγήτρια του MIT o Μπραντ Πιτ;

Δημοσιεύματα θέλουν τον διάσημο ηθοποιό να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Neri Oxman, αναγνωρισμένη αρχιτέκτονα και βραβευμένη καλλιτέχνιδα

Τα μεγαλύτερα σκανδαλοθηρικά έντυπα του πλανήτη ασχολούνται, τους τελευταίους μήνες, με την ερωτική ζωή του περιζήτητου πια εργένη, Brad Pitt. 

Έτσι, μετά το υποτιθέμενο ειδύλλιο με την Kate Hudson, που πρόσφατα ανακοίνωσε την  εγκυμοσύνη της ή την σχέση του με την πριγκίπισσα Σαρλότ του Μονακό, η οποία τελικά αρραβωνιάστηκε, δημοσίευμα φέρνει μια νέα αγαπημένη στο πλευρό του διάσημου ηθοποιού.

Σύμφωνα με την «Page Six» της εφημερίδας Sun, ο ηθοποιός του Χόλιγουντ έχει έρθει πολύ κοντά με μία πολύ γοητευτική και μορφωμένη γυναίκα. Πρόκειται για την καθηγήτρια του ΜΙΤ, Neri Oxman, αναγνωρισμένη αρχιτέκτονα και βραβευμένη καλλιτέχνιδα. Η Neri Oxman ήταν παντρεμένη με τον Αργεντινό συνθέτη Osvaldo Golijov, με τον οποίο όμως έχουν χωρίσει.

«Ο Brad και η Neri ταίριαξαν αμέσως, επειδή μοιράζονται το ίδιο πάθος για την αρχιτεκτονική, το σχεδιασμό και την τέχνη» ανέφερε πηγή στην εφημερίδα Page Six και προσέθεσε: «Η φιλία τους δεν έχει γίνει ακόμα ειδύλλιο, αλλά ο Brad ενδιαφέρεται να περάσει περισσότερο χρόνο με τη Neri. Είναι συναρπαστική γυναίκα».

Δείτε εικόνες της καθηγήτριας η οποία, όπως θα παρατηρήσετε, μοιάζει λίγο με την πρώην σύζυγο του ηθοποιού, Angelina Jolie: 

πηγή: prototema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ