Συγκίνηση για την Άννα Βίσση – Δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της

Συγκίνηση για την Άννα Βίσση – Δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της

Τι συνέβη;

Μια μοναδική συναυλία έδωσε στο Θέατρο Άλσος το βράδυ της Τετάρτης 13 Ιουλίου η Άννα Βίσση. Η αγαπημένη τραγουδίστρια ερμήνευσε μεγάλες επιτυχίες της και ξεσήκωσε το κοινό με τις μουσικές και το κέφι της.

Διαβάστε επίσης: Έλενα Παπαρίζου: Βάζει το μαγιό και ποζάρει ακομπλεξάριστη χωρίς φίλτρα και ρετούς

Ανάμεσα σε εκείνους που παρακολούθησαν τη συναυλία της ήταν και η κόρη της, Σοφία Καρβέλα με τον γιο της, Νίκο Πανουργιά. Με την ευκαιρία, δείτε την αρετουσάριστη φωτογραφία της κόρης της Άννας Βίσση.

Μητέρα και γιος απόλαυσαν την Άννα Βίσση. Μάλιστα, στη διάρκεια της βραδιάς ο 10χρονος Νίκος ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε με τη γιαγιά του, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τη βραδιά γιαγιά και εγγονός ροκάρουν και διασκεδάζουν με την καρδιά τους.

H Σοφία Καρβέλα παρακολούθουσε χαμογελαστή. Για τη χθεσινή της έξοδο προτίμησε ένα casual συνολο σε γήινες αποχρώσεις το οποίο συνέθεταν ένα τζιν παντελόνι και ένα πουκάμισο σε χαλαρή γραμμή. Τα statement αξεσουάρ σε λαιμό και χέρια έδιναν λάμψη και bold τόνο στην όλη εμφάνιση.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ