Προκαλεί με το σέξι μαγιό της η Φαίη Σκορδά! (pic)

Προκαλεί με το σέξι μαγιό της η Φαίη Σκορδά! (pic)

«Ποιος είναι έτοιμος για…», αναρωτιέται η πανέμορφη Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά βρίσκεται ήδη σε κατάσταση διακοπών και μάλιστα όπως θα δείτε και εσείς με πολύ ανανεωμένη διάθεση, αφού ένας νέος κύκλος ζωής ξεκινάει απο εδώ και στο εξής για την παρουσιάστρια.

Μετά απο 9 χρόνια στο κανάλι του ΑΝΤ1 η Φαίη Σκορδά πλέον κατηφορίζει τηλεοπτικά στο κανάλι του Φαλήρου και παρότι ο αποχαιρετισμός της, στην τελευταία εκπομπή του Πρωινού στον ΑΝΤ1 ήταν για εκείνη αρκετά συγκινητικός, η ίδια όπως θα δείτε παρακάτω βρίσκεται σε άκρως καλοκαιρινή διάθεση.

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει ήδη να μας βάζει σε άκρως καλοκαιρινές καταστάσεις με την ίδια να αναρτεί στο προφίλ της στο Instagram 3 φωτογραφίες όπου πραγματικά εντυπωσιάζει.

Φορώντας ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό όπου έχει ένα τεράστιο άνοιγμα στο ντεκολτέ ποζάρει και αναστατώνει για μια ακόμα φορά τους followers της, δηλώνοντας όμως ξεκάθαρα ότι παραμένει μια απο τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στα media και σίγουρα θα πρέπει να περιμένουμε ωραία πράγματα στο άμεσο μέλλον απο εκείνη.

Είμαστε σίγουροι ότι η προώθηση που θα ρίξει το κανάλι για την Φαίη θα είναι εντυπωσιακή, όπως και η ίδια αναμένεται να μας κάνει να τρελαθούμε με τις καλοκαιρινές της φωτογραφίες οι οποίες φέτος θα είναι σίγουρα πιο καuτεs απο κάθε άλλη φορά.

Αν κρίνουμε απο τις πρώτες φωτογραφίες της με μαγιό για αυτό το καλοκαίρι σίγουρα θα γίνει χαμός. Δείτε την Φαίη Σκορδά σε 3 εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ