Ο Τόμσον περιμένει παιδί με την Kλόι και είναι με άλλη στη Μύκονο

Ο Τόμσον περιμένει παιδί με την Kλόι και είναι με άλλη στη Μύκονο

Ο Τρίσταν Τόμσον κάνει τις διακοπές στη Μύκονο τις τελευταίες μέρες, σχεδόν αμέσως μετά την ανακοίνωση ότι περιμένει παιδί με την Kλόι Καρντάσιαν.

Ο Τρίσταν Τόμσον, μπασκετμπολίστας του NBA με τους Σικάγο Μπουλς  εθεάθη να διασκεδάζει σε νυχτερινό μαγαζί περιτριγυρισμένος από όμορφες θηλυκές υπάρξεις, ενώ σε βιντεάκι που πόσταρε η Soula Glamorous πριν από λίγες ώρες, διακρίνεται να περπατάει χέρι-χέρι με μία μελαχρινή καλλονή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για τη fitness instructor, Maralee Nichols, πρώην σύντροφο του διάσημου αθλητή, με την οποία τα βρήκαν ξανά.

Στις 13 Ιουλίου, εκπρόσωπος της Κλόι Καρντασιαν ανακοίνωσε ότι η 4χρονη κόρη του ζευγαριού True, θα αποκτήσει σύντομα νέο αδερφάκι. Ο ερχομός του παιδιού θα γίνει με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας και θα είναι αγόρι.

Διαβάστε επίσης: Χριστίνα Μπόμπα: Ξεκίνησε τις ετοιμασίες για τη βάφτιση – Αυτό θα φορέσει τη μαγική βραδιά

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η True θα έχει έναν αδερφό που συνελήφθη το Νοέμβριο. Η Khloe είναι απίστευτα ευγνώμων στην εξαιρετική παρένθετη μητέρα για μια τόσο όμορφη ευλογία. Θα θέλαμε να ζητήσουμε καλοσύνη και ιδιωτικότητα, ώστε η Khloe να μπορεί να επικεντρωθεί στην οικογένειά της», δήλωσε ο εκπρόσωπός τους.

Το αγοράκι αναμένεται να γεννηθεί από μέρα σε μέρα, τι κι αν ο πατέρας του βρίσκεται μίλια μακριά… στην κοσμοπολίτικη Μύκονο.


Το TMZ δημοσίευσε πρώτο ένα βίντεο από νυχτερινή έξοδο του μπασκετμπολίστα στη νησι των Ανέμων, στο οποίο φαίνεται να καπνίζει ναργιλέ με φίλους έχοντας αρκετά εντυπωσιακά κορίτσια στην παρέα τους.


Η σχέση του Tristan Thomson με την Khloe Kardashian

Η Kardashian κι ο Tristan Thompson χώρισαν μετά το σκάνδαλο για τις απιστίες του δεύτερου το καλοκαίρι του 2021. Συγκεκριμένα, το μοντέλο, Sydney Chase, ισχυρίστηκε πως έκανε σεξ με τον μπασκετμπολίστα ενώ εκείνος μόλις είχε επανασυνδεθεί με την Khloe.

Το Δεκέμβριο όμως, η Maralee Nichols, γέννησε ένα αγοράκι που είπε ότι ήταν γιος του Tristan. Εκείνος, αργότερα επιβεβαίωσε ότι το μωρό είναι δικό του και ζήτησε συγγνώμη από τη διάσημη τηλεπερσόνα στα social media.

Εκτός από την True και τον Theo, ο Tristan είναι επίσης πατέρας του Prince, 5 ετών.

Το σκάνδαλο πατρότητας του Tristan είναι επίσης ο λόγος για τον οποίο η Khloe έχει κρατήσει τις πληροφορίες για το μικρό τους αγόρι κρυφές.

«Η Khloe κράτησε την εγκυμοσύνη μυστική για να προστατεύσει το απόρρητο και την ασφάλεια των παρένθετων. Για να προστατεύσει την ψυχική της υγεία από την κρίση του κοινού ως αποτέλεσμα των πράξεων του Tristan. Η απόφαση για την απόκτηση παιδιού μέσω παρένθετης μητέρας είχε γίνει αρκετό καιρό πριν την αποκάλυψη της απιστίας του Tristan», αποκάλυψε πηγή στο E! Entertainment.

Τόσο η Khloe όσο κι ο Tristan όμως, έχουν δεσμευτεί να μεγαλώνουν μαζί τα παιδιά τους.

«Κάνουμε εξαιρετική δουλειά κι είμαι πραγματικά ευγνώμων που τα καταφέραμε. Προέρχομαι από μια οικογένεια που… το ότι οι άνθρωποι δεν είναι μαζί δε σημαίνει ότι πρέπει να είσαι αγενής ή να είναι έξω από τη ζωή σου», είχε πει η τηλεπερσόνα στο E! News Daily Pop το 2020.

Πηγή: allyou.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ