Αμερικανίδα παρουσιάστρια και μοντέλο κλαίει τη μοίρα της: «Θα μπορούσα να είμαι εγώ με τον Ρονάλντο, όχι η Χεορχίνα»

Αμερικανίδα παρουσιάστρια και μοντέλο κλαίει τη μοίρα της: «Θα μπορούσα να είμαι εγώ με τον Ρονάλντο, όχι η Χεορχίνα»

Η Αμερικανίδα παρουσιάστρια και μοντέλο, Άλισον Έκμαν, διηγήθηκε μια άκρως... πικάντικη ιστορία από το παρελθόν της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Άλισον Έκμα είναι μια πολύ γνωστή παρουσιάστρια στις ΗΠΑ, αλλά και μοντέλο, κάτι το οποίο αποδεικνύεται από τους εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθους σε instagram και tik tok, όμως απέκτησε φήμη και στην Ευρώπη λόγω του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Διαβάστε επίσης: Συνοδός πολυτελείας από την Αλβανία έκανε… μεροκάματο Ελληνα μεγαλοεπιχειρηματία

Αυτό γιατί βρήκε την ευκαιρία να μοιραστεί μία ιστορία από το παρελθόν της, που είχε έρθει κοντά με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, πριν αυτός γνωρίσει την Χεορχίνα Ροντρίγκεθ, με την Αμερικανίδα να ισχυρίζεται ότι θα μπορούσε να είναι εκείνη στο πλευρό του «CR7» αν είχε αποδεχτεί την πρόταση του να κοιμηθεί μαζί του.

«Είχα οργανώσει την εκδήλωση του Κριστιάνο Ρονάλντο για το νέο του άρωμα. Στο πάρτι αρχίσαμε να μιλάμε και με κάλεσε στο σπίτι του. Του είπα όχι, γιατί θα έπρεπε να δουλέψω την επόμενη μέρα. Ήξερα τι θα γινόταν αν πήγαινα στο δικό του σπίτι.

Ο φίλος μου, που ήταν εκεί μαζί μου, μου είπε: «Άλι, δεν μπορείς να πεις όχι, σε παρακαλώ.» Έτσι είπα στον Κριστιάνο «πρέπει να μου στείλεις έναν οδηγό να με πάει στο σπίτι μου όταν το πω».

Φύγαμε από το πάρτι. Καταλήξαμε στο σπίτι του και ήπιαμε μερικά ποτήρια σαμπάνια. Μετά, γύρω στις 3 τα ξημερώματα, του είπα ότι ήθελα να πάω σπίτι και με έστειλε με τον οδηγό του. Όταν φύγαμε από το σπίτι, ζήτησε το νούμερο και γράφαμε ο ένας στον άλλο για ένα μήνα, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο:

«Γεια, πώς είσαι. Τι κάνεις; Δουλεύω. Είμαι στο σπίτι μου. Τέτοια πράγματα. Και αυτό σταμάτησε. Με κάλεσε στο σπίτι του για να περάσουμε μία νύχτα μαζί αλλά αρνήθηκα. Θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της Χεορχίνα»», σχολίασε χαρακτηριστικά σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο tik tok.

@alysoneckmannY asi fue amigos 😂🤷🏻‍♀️

♬ original sound – Aly Eckmann

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ