«Επιστρατεύεται» και ο Φέργκιουσον για να μείνει ο Ρονάλντο στη Γιουνάιτεντ (Pic)

«Επιστρατεύεται» και ο Φέργκιουσον για να μείνει ο Ρονάλντο στη Γιουνάιτεντ (Pic)

Η υπόθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο «καίει» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και για αυτό τον λόγο «επιστρατεύεται και ο Σερ Άλεξ για να μείνει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ...

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται και αυτό το καλοκαίρι στο προσκήνιο των μεταγραφικών συζητήσεων, καθώς έχει κάνει εδώ και καιρό γνωστή την απόφαση του να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει ψαχτεί πολύ να φύγει, όμως έχει απορριφθεί από συλλόγους όπως οι Μπάγερν Μονάχου και Τσέλσι. Ωστόσο, έχει προκύψει έντονο ενδιαφέρον από μια άλλη ομάδα, την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η υπόθεση με το μέλλον του Κριστιάνο δεν φαίνεται να κλείνει σύντομα. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ επέστρεψε εχτές (25/7) στην Αγγλία για να πραγματοποιήσει νέο «κύκλο» συζητήσεων με την ομάδα του, σύμφωνα με όσα αναφέρει «Telegraph».

Διαβάστε επίσης: Ανατροπή σκηνικού: Οι ΕΠΣ τρίβουν τα χέρια τους με τις προτάσεις που έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Νέες πληροφορίες που προκύπτουν αναφέρουν πως μέρος στην κουβέντα αναμένεται να πάρει και ο «ποδοσφαιρικός πατέρας» του Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως ο ίδιος χαρακτηρίζει τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο πρώην προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» θα προσπαθήσει να πείσει τον Ρονάλντο να συνεχίσει να είναι κάτοικος Μάντσεστερ σε μια συζήτηση όπου θα παρίσταται και ο μάνατζερ του Πορτογάλου, Ζοσέ Μέντες.

Ωστόσο, σύμφωνα με την «Sun», ο κάτοχος των πέντε τροπαίων Champions League, δεν φαίνεται διατεθειμένος να δεχτεί κάποια πρόταση της τωρινής του ομάδας, και η απάντηση του αναμένεται να είναι αρνητική.

Η άφιξη του Ρονάλντο στο Κάρινγκτον 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ