Onlyfans: Χιλιανή έφτιαξε λογαριασμό για να αγοράσει ποδοσφαιρική ομάδα, μάζεψε 5 εκατ. ευρώ!

Onlyfans: Χιλιανή έφτιαξε λογαριασμό για να αγοράσει ποδοσφαιρική ομάδα, μάζεψε 5 εκατ. ευρώ!

Είναι πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσει το όνειρό της

Η ιστορία της Ντανιέλλα Τσάβεζ, η οποία άνοιξε λογαριασμό στο Onlyfans, με σκοπό να αγοράσει την αγαπημένη της ομάδα, την Ο’Χίγκινς από την Χιλή, και κατάφερε μέχρι στιγμής να μαζέψει 5 εκατομμύρια ευρώ φτάνοντας πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσει το όνειρό της.

Το onlyfans είναι μια από της πλέον διαδεδομένες πλατφόρμες ενήλικου περιεχομένου, όπου  κόσμος ανεβάζει υλικό που απευθύνεται σε συνδρομητές.  Δεν είναι λίγες οι ιστορίες ανθρώπων της «διπλανής πόρτας» που μέσω του συγκεκριμένου σάιτ έγιναν γνωστοί παγκοσμίως χάρη στους συνδρομητές τους. Η Ντανιέλα Τσάβεζ παρότι ήταν ούτως η άλλως γνωστή σε εθνικό επίπεδο τουλάχιστον, κατάφερε να εκτοξεύσει τόσο την φήμη της όσο και τον τραπεζικό λογαριασμό της.

Το εξωπραγματικό ποσό των σχεδόν 5 εκατομμυρίων ευρώ έχει συγκεντρώσει, όπως δημοσιοποίησε, το μοντέλο και πρώην παρουσιάστρια της χιλιανής τηλεόρασης η οποία μάλιστα φημολογούταν πως χρόνια πριν διατηρούσε ερωτική σχέση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Η ξανθιά καλονή δεν είναι δημοφιλής μόνο στο onlyfans, αφού και στο instagram έχει πάνω από 17 εκατομμύρια ακόλουθους.

Η ίδια δήλωσε πως ο στόχος της όταν έφτιαχνε τον λογαριασμό της στο onlyfans, δεν ήταν άλλος από το να συγκεντρώσει χρήματα για να αγοράσει την αγαπημένη της Ο’Χίγκινς που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Χιλής, ζητώντας από τους θαυμαστές της να την στηρίξουν να το πραγματοποιήσει και αυτοί το έκαναν… με το παραπάνω.

Η αγάπη της για το ποδόσφαιρο είναι γνωστή, ενώ η Ο’Χίγκινς δεν θα είναι η πρώτη ομάδα της οποία θα αγοράσει αφού το 2021 πήρε την ιδιοκτησία ενός συλλόγου της Γ’ Εθνικής της Χιλής.

Πλέον η Τσάβεζ, με ανάρτησή της στα social media κοινοποίησε πως τελικά μπορεί να  αγοράσει την ομάδα, ωστόσο το παρελθόν της στο Playboy και το γεγονός πως είναι γυναίκα της βάζει εμπόδια, αφού όπως αναφέρει, ο πρόεδρος του συλλόγου προτιμά να πουλήσει την ομάδα σε οποιονδήποτε άλλον εκτός από την ίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ