Σέξι κι όποιος αντέξει – Δείτε πώς είναι σήμερα η πρώην του Παντελή Παντελίδη, Τζένη Λάττου

Σέξι κι όποιος αντέξει – Δείτε πώς είναι σήμερα η πρώην του Παντελή Παντελίδη, Τζένη Λάττου

Πιο... καυτή από ποτέ η Τζένη Λάττου!

«Ήταν ένας άνθρωπος που πέρασε από τη ζωή μου, τον αγάπησα πολύ. Γενικά για τα προσωπικά μου δεν μιλάω, αλλά ειδικά για το συγκεκριμένο θέμα από σεβασμό στην οικογένειά του και μόνο, δεν ήθελα να βγω κι εγώ και να πω ότι τον ήξερα, ότι ήταν στη ζωή μου, δεν υπάρχει λόγος.

Δεν είχε βγει ότι ήμασταν μαζί, απλά έχουμε φωτογραφίες μαζί που θα μπορούσε να έχει ο καθένας. Όλοι θα μπορούσαν να έχουν μια φωτογραφία με έναν καλλιτέχνη, δεν πάει να πει αυτό ότι υπάρχει κάτι παραπάνω», είχε δηλώσει το 2019 για τον Παντελή Παντελίδη καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show».

Διαβάστε επίσης: Κολάζει η Κωνσταντίνα Μιχαήλ με το καυτό της σορτσάκι (pic)

Ο λόγος για την Τζένη Λάττου, η οποία ασχολείται με τη μόδα και μάλιστα έχει στο βιογραφικό της πολλές συνεργασίες με εταιρίες προϊόντων ομορφιάς και ρούχων.

Ποια είναι η Τζένη Λάττου

Με πατέρα Έλληνα και μητέρα από τη Σιγκαπούρη, η Τζένη ασχολήθηκε με το μόντελινγκ (πήρε μέρος στον δημοφιλή διαγωνισμό Elite Model Look).

Στο βιογραφικό της θα δείτε και σπουδές στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) αλλά και πτυχίο fitness trainer. Όμως το όνειρό της και εκεί που δίνει τον καλύτερο εαυτό της είναι ο χορός.

Έτσι καταλαβαίνετε, πως δεν είναι τυχαία ανάμεσα στις καλύτερες. Έχει δουλέψει στα μεγαλύτερα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας και συνεργάστηκε με γνωστούς καλλιτέχνες της Ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

Ο φωτογραφικός φακός την πέτυχε, λοιπόν, πριν από λίγες ημέρες στο Posidonio και η αλήθεια είναι πως έχει αλλάξει αρκετά.

Μια εντυπωσιακή μαυρομαλλούσα με υπέροχες αναλογίες… ιδού και τα πειστήρια:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ