Brandi Love: Η διάσημη πορνοστάρ βρέθηκε στην Αθήνα και… ευχαρίστησε τα σώματα ασφαλείας! (pics)

Brandi Love: Η διάσημη πορνοστάρ βρέθηκε στην Αθήνα και… ευχαρίστησε τα σώματα ασφαλείας! (pics)

Η Ελλάδα αποτελεί εξωτικό προορισμό για τουρίστες από όλον τον πλανήτη και η Brandi Love πήρε την απόφαση να επισκεφτεί τη χώρα μας για να επιβεβαιώσει όσα λέγονται για την ομορφιά της.

Η Ελλάδα αποτελεί εξωτικό προορισμό για τουρίστες από όλον τον πλανήτη και η Brandi Love πήρε την απόφαση να επισκεφτεί τη χώρα μας για να επιβεβαιώσει όσα λέγονται για την ομορφιά της.

Η διάσημη πορνοστάρ έκανε μπόλικες δημοσιεύσεις στο Twitter, επισυνάπτοντας φωτογραφίες της από την ελληνική πρωτεύουσα και μίλησε για την εμπειρία της.

Διαβάστε επίσης: Το «θολωμένο» μυαλό, οι τραυματίες και το «παιχνίδι της χρονιάς»…

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως «πρέπει να έχω βγάλει περισσότερες φωτογραφίες με θαυμαστές μου στην Ελλάδα απ’ ό,τι στις ΗΠΑ», ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τα… σώματα ασφαλείας! Όπως είπε, «νιώθω πως είμαι η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο. Σε πολλές περιπτώσεις σήμερα, με πλησίασαν αστυνομικοί και στρατιωτικού ζητώντας μου φωτογραφίες και ευχαριστώντας με που τους στήριξα. Πιστέψτε με, παιδιά, εγώ σας ευχαριστώ. Σεβασμός, σας αγαπώ». Πάντως, απαντώντας σε ακόλουθό της, ανέφερε πως δεν ήρθε στην Ελλάδα για διακοπές αλλά για δουλειά, αν και δεν παρέλειψε να επισκεφτεί αρκετά αξιοθέατα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ