«Καυτή» γιαγιά ετών… 35 που εντυπωσιάζει – Την διαγράφουν γιατί δεν την πιστεύουν

«Καυτή» γιαγιά ετών… 35 που εντυπωσιάζει – Την διαγράφουν γιατί δεν την πιστεύουν

Δείτε και μόνοι σας...

Μια 35χρονη… γιαγιά του TikTok έχει μπερδέψει τους χρήστες της πλατφόρμας, καθώς όπως σχολιάζουν δεν φαίνεται αρκετά μεγάλη για να είναι μητέρα, πόσο μάλλον γιαγιά.

Ο λόγος για τη Τσάβι, μητέρα τεσσάρων παιδιών, η οποία σόκαρε τους χρήστες, όταν την είδαν σε βίντεο αγκαλιά με τον εγγονό και την 20χρονη κόρη της.

Αρκετοί μάλιστα από τους ακολούθους της, την διέγραψαν…

Η 35χρονη σέξι γιαγιά απέκτησε την κόρη της ,Μπιάνκα, σε ηλικία μόλις 15 ετών, η κόρη της που είναι τώρα 20 χρονών, απέκτησε το παιδί της στα 17 της χρόνια, κάνοντας από τόσο μικρή ηλικία γιαγιά — και όπως η ίδια δηλώνει «καυτή γιαγιά».

«Καυτή γιαγιά» λέει και η Μπιάνκα σε βίντεο 15 δευτερολέπτων, όπου έδωσε τον μικρό της στη μαμά της, η οποία κάθεται μπροστά στην κάμερα επιδεικνύοντας πως είναι πραγματικά μια «καυτή» γιαγιά, εκτός από νέα. Τα σχόλια κάτω από το συγκεκριμένο βίντεο έπεσαν «βροχή».

«Όμορφη γιαγιά, μοιάζετε σαν αδερφές», σχολίασε ένας ακόλουθος, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Ορκίζομαι και εσείς οι τρεις είστε αδέρφια». «Είναι η θετή σου μαμά, είμαι αρκετά σίγουρος και ο αδερφός σου είναι τόσο τυχερός», σχολίασε κάποιος άλλος.

«Ναι η γιαγιά μου δεν μοιάζει έτσι», γέλασε κάποιος. «Τι στο καλό είναι γιαγιά;» έγραψε ένας άλλος.

Πάντως, η συγκεκριμένη δεν είναι η μόνη γιαγιά που κρατά το ελιξίριο της νεότητας. Η Καναδή TikToker Lalie έχει πλήθος ακολούθων να μιλάνε για τις φωτογραφίες της στα 53 της. Η σέξι γιαγιά οφείλει τη νεανική της εμφάνιση σε ένα έντονο πρόγραμμα περιποίησης δέρματος και ανταπέδωσε τα τρολ, λέγοντάς τους: «Θα συνεχίσω να είμαι εγώ».

Στην Αυστραλία, μια άλλη σέξι γιαγιά από το Κουίνσλαντ, η 51χρονη, Τζίνα Στιούαρτ, έχει τρελάνει κόσμο της με τις καυτές εμφανίσεις της με μπικίνι, τα οποία δημοσιεύει τακτικά στο Instagram. Η μαμά τεσσάρων παιδιών και η γιαγιά ενός παιδιού έχει βρει το ελιξίριο στην κρυοθεραπεία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ