Έπος: Η πρώην σύζυγος του Σκότι Πίπεν, ζευγάρι με τον γιο του… Μάικλ Τζόρνταν (Pics)

Έπος: Η πρώην σύζυγος του Σκότι Πίπεν, ζευγάρι με τον γιο του… Μάικλ Τζόρνταν (Pics)

Η διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει είναι 17 χρόνια - Η κακή σχέση των δύο θρύλων των Σικάγο Μπουλς που σήκωσαν μαζί 6 πρωταθλήματα

Μια φωτογραφία ήταν αρκετή για να κάνει τα αμερικανικά ταμπλόιντ να «χορέψουν» σε ρυθμούς 90s. Αφορμή στάθηκε η εικόνα που δημοσιεύει το TMZ με την πρώην γυναίκα του Σκότι Πίπεν η οποία ήταν σε ραντεβού με τον γιο του Μάικλ Τζόρνταν.

Ο Μάρκους Τζόρνταν και η Λάρσα Πίπεν «πιάστηκαν« σε διπλό ραντεβού με ένα άλλο ζευγάρι στο εστιατόριο Zuma στο Μαϊάμι. «Αυτόπτες μάρτυρες μας λένε ότι ήταν εκεί για περίπου 45 λεπτά και δεν υπήρχαν εμφανή σημάδια δημόσιων συναισθηματικών χειρονομιών μεταξύ τους. Ωστόσο, οι πηγές μας λένε ότι η Λάρσα φαινόταν να προσπαθεί να κρατήσει χαμηλό προφίλ και… φρίκαρε όταν συνειδητοποίησε ότι την αναγνώρισαν και τη φωτογράφιζαν», αναφέρει το TMZ.

Η Λάρσα Πίπεν είναι 48 ετών και ο Μάρκους Τζόρνταν, ο δεύτερος γιος του Μάικλ Τζόρνταν, είναι 31 ετών. Στο παρελθόν αμερικανικά Μέσα έχουν κάνει αναφορές για σχέση της πρώην συζύγου του Πίπεν με διάφορους παίκτες του ΝΒΑ, ανάμεσα στους οποίους ο Μπεν Σιμονς και ο παντρεμένος Μίκαλ Μπίζλεϊ.

Η κακή σχέση του Μάικλ Τζόρνταν και του Σκότι Πίπεν

Ο Μάικλ Τζόρνταν και ο Σκότι Πίπεν κέρδισαν μαζί έξι δαχτυλίδια στο ΝΒΑ με τους Σικάγο Μπουλς, όντας ένα από τα κορυφαία δίδυμα στην ιστορία του ΝΒΑ. Ωστόσο, πλέον δεν έχουν και την καλύτερη σχέση, ειδικά μετά τη σκληρή κριτική που άσκησε ο Σκότι στο ντοκιμαντέρ του Air, «The Last Dance». «Τα δύο τελευταία επεισόδια, όπως και τα προηγούμενα οκτώ, δόξασαν τον Μάικλ Τζόρνταν χωρίς να δώσουν σε μένα και τους συμπαίκτες μου τα εύσημα. Δεκαεπτά χρόνια από το τελευταίο μου παιχνίδι, και μας έβλεπα να υποβιβάζομαι για άλλη μια φορά. Το να το βιώσω την πρώτη φορά ήταν αρκετά προσβλητικό», δήλωσε ο θρυλικός φόργουορντ των Μπουλς.

Ο Σκότι Πίπεν προχώρησε λίγο περισσότερο στις επιθέσεις του κατά του Μάικλ Τζόρνταν το 2021: «Θα φτάσω στο σημείο να πω ότι ο Μάικλ Τζόρνταν κατέστρεψε το μπάσκετ», είπε τότε για να εξηγήσει αργότερα: «Τη δεκαετία του ’80, στις σχολικές αυλές, όλοι έπαιζαν μετακινώντας την μπάλα, δίνοντάς την ο ένας στον άλλον για να βοηθήσουν την ομάδα. Στη δεκαετία του ’90 αυτό τελείωσε. Όλοι ήθελαν να γίνουν σαν τον Μάικ. Λοιπόν, ο Μάικ δεν ήθελε να πασάρει, δεν ήθελε να πάρει ριμπάουντ και δεν ήθελε να υπερασπιστεί τον καλύτερο παίκτη του παιχνιδιού. Ήθελε τα πάντα να γίνονται γι’ αυτόν και τα πάντα να γίνονται γι’ αυτόν. Γι’ αυτό πιστεύω ότι ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Κάνει τα πάντα και εμπλέκει τους συμπαίκτες του».

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ