Οι 11 κορυφαίοι ελεύθεροι της αγοράς και ο Τσέκα των 9.000.000 €

Οι 11 κορυφαίοι ελεύθεροι της αγοράς και ο Τσέκα των 9.000.000 €

Η «δεξαμενή» των ελεύθερων ποδοσφαιριστών είναι γεμάτη σπουδαία ονόματα. Ο... πολύς Ντιέγκο Κόστα, ο Χουάν Μάτα και ο Τσέκα των 9.000.000 €...

Η μεταγραφική περίοδος στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης έχει κλείσει, σε αντίθεση με την Ελλάδα και τη Superleague που έχει παράταση μέχρι και τα μέσα Σεπτεμβρίου. Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο λοιπόν, μετά και το επίσημο «κλείσιμο» των μεταγραφών, υπάρχουν δεκάδες παίκτες που παραμένουν ελεύθεροι.

Περιπτώσεις όλων των ειδών, για όλες τις θέσεις και κυρίως από το πάνω ράφι, που ακόμη δεν έχουν αποφασίσει που θα συνεχίσουν την καριέρα τους.

To10.gr κατέγραψε την κορυφαία 11αδα στη Γηραιά Ηπείρου από τη «δεξαμενή» των ελεύθερων ποδοσφαιριστών με τα ονόματα που ξεχωρίζουν να μην είναι άλλα από εκεί των Ντιέγκο Κόστα, Χουάν Μάτα και Χατέμ Μπεν Αρφά.

Ανάμεσα σε αυτούς δεσπόζει όπως είναι λογικό και το όνομα του Τσέκα, που διαβάσατε μέσα από to10.gr, πως είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που μιλάει ο Ολυμπιακός για τη μεσαία γραμμή. Ένας ποδοσφαιριστής που έχει χρηματιστηριακή αξία που αγγίζει τα 9.000.000 ευρώ.

Εκτός από τον Πορτογάλο μέσο που πέρσι αγωνιζόταν στη Λιλ, η λίστα περιλαμβάνει τους Λόρις Κάριους, Σερζ Οριέ (που φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη Νότιγχαμ), Ζαγκαντού, Ντεναγιέρ και Ντάνι Ρόουζ στην άμυνα.

Στη μεσαία γραμμή τον Τσέκα που θέλει ο Ολυμπιακός, αλλά και τους Τααράμπτ και Χουάν Μάτα, ενώ στην τριάδα της επίθεσης είναι ο Άαρον Λένον, ο Μπεν Αρφά και φυσικά ο Ντιέγκο Κόστα, που θα φύγει από την Ατλέτικο Μινέιρο.

Οι περισσότεροι εξ αυτών μιλούν με ομάδες στην Ευρώπη και είναι θέμα χρόνου να βρουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους, με τα δυο σούπερ ονόματα, Μάτα και Ντιέγκο Κόστα να είναι μια ανάσα από τις Μπαρτσελόνα και Γουλβς.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην αγορά ψάχνουν για παίκτες και όλες οι μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης) και παρότι είναι «αλμυροί» όλοι όσοι βρίσκονται στη λίστα έχουν προταθεί στους ελληνικούς συλλόγους.

Η καλύτερη ενδεκάδα με ελεύθερους ποδοσφαιριστές:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ