Η Ελένη Μενεγάκη αδυνατισμένη, μαυρισμένη και χαμογελαστή επέστρεψε στο MEGA

Η Ελένη Μενεγάκη αδυνατισμένη, μαυρισμένη και χαμογελαστή επέστρεψε στο MEGA

Η Ελένη Μενεγάκη και η παρέα της θα μας κρατούν την καλύτερη παρέα κάθε μεσημέρι

Η Ελένη Μενεγάκη χαμογελαστή και χαρούμενη επέστρεψε στον αέρα του MEGA μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η παρουσιάστρια φανερά αδυνατισμένη και ευδιάθετη υποδέχτηκε όλη την ομάδα της στο πλατό και ευχήθηκε τα καλύτερα για νέα σεζόν.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει και φέτος δίπλα της τη γνωστή, αγαπημένη παρέα των συνεργατών της αλλά και νέα έμπειρα ονόματα. Με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, τον Σάββα Πούμπουρα, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, τη Νάνσυ Νικολαΐδου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο συζητούν για όλα, σχολιάζουν, ενημερώνουν. Ο Γιώργος Τσούλης και ο Γιώργος Παπακώστας μαγειρεύουν στην κουζίνα της «Ελένης» συνταγές που θα νοστιμέψουν το καθημερινό μας τραπέζι.

Διαβάστε πώς υποδέχτηκε το κοινό η Ελένη Μενεγάκη

«Καλησπέρα σας! Η ώρα του μεσημεριού, η δικιά μας ώρα, η δικιά μας ήσυχη κι αγαπημένη ώρα, θα έλεγα. Σκεφτείτε ότι με το που ήρθα εδώ πρώτη φορά τόσο καθυστερημένα, γιατί φέτος ξεκινήσαμε πάρα πολύ νωρίς. Πιο νωρίς ποτέ δεν έχει τύχει, 5 Σεπτεμβρίου. Δεν είχαμε πολύ καιρό προετοιμασίας,  δεν είμαστε πολύ καιρό εδώ», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Ανυπομονούσα πολύ να είμαι εδώ, ξανά στη θέση μου, ξανά στην καθημερινότητά μας. Ξανά σε αυτή τη γλυκιά ρουτίνα που χρόνια ολόκληρα μας φέρνει κοντά», είπε επίσης η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ