Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τον Μαρσέλο (vid)

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τον Μαρσέλο (vid)

Τι είπε η Ελένη Μενεγάκη για τον Μαρσέλο και την απίστευτη υποδοχή που του επεφύλασσαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός πυροδότησε τη μεγαλύτερη μεταγραφική βόμβα του 21ου αιώνα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, κάνοντας δικό του τον Μαρσέλο.

Ο Θρύλος προσέθεσε έναν Θρύλο στο ρόστερ με τις πρωτόγνωρες εικόνες από την απίστευτη υποδοχή να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Διαβάστε επίσης: Μαρινάκης για Μαρσέλο: «Έχουμε μαζί μας έναν αληθινό θρύλο – Να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί πρωταθλήματα και νίκες στην Ευρώπη» (vid)

Το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» σείστηκε για τον νέο σταρ του Ολυμπιακού, με την Ελένη Μενεγάκη να σχολιάζει τις μαγικές και ονειρικές στιγμές στο φαληρικό γήπεδο.

Στην εκπομπή της στο Mega, η γνωστή παρουσιάστρια στάθηκε στη συγκίνηση του Μαρσέλο, ενώ υπογράμμισε, πως τα όσα συνέβησαν χθες, άγγιξαν και την ίδια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη για τον Μαρσέλο:

Σαν άνθρωπος που δεν παρακολουθεί πολύ ποδόσφαιρο, παρακολουθώ κάποια πράγματα και μπάσκετ κλπ, δεν το έχω πολύ με τα αθλητικά. Όμως τις μεγάλες στιγμές, είτε λέγονται νίκες, είτε λέγεται ένας παίκτης, είτε λέγεται κάτι που μας κάνει και μας ακουμπάει όλους, ανεξαιρέτως χρωμάτων, ομάδων, καταστάσεων, κομμάτων, όπως θέλετε πείτε το, τότε είμαι κι εγώ εκεί.

Χτες κάθισα ευλαβικά περιμένοντας να δω τι έχουν οργανώσει στο στάδιο Καραϊσκάκη και τι έχουν οργανώσει αυτοί που αγαπούν τον Ολυμπιακό παθιασμένα, όπως και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Δεν θέλω να κάνω την έξυπνη, το όνομα το ήξερα ναι. Ότι έρχεται από μια ομαδάρα που ένας άσχετος λέει «ρε παιδιά μιλάμε για την βασίλισσα». Και κάθισα κι εγώ να δω.

Λοιπόν, χωρίς να ξέρω πολλά πράγματα για το παρελθόν αυτού του παίκτη, ένιωσα, εμένα με άγγιξε όλη αυτή η βραδιά, από όλο αυτό το παθιασμένο χειροκρότημα, καλωσόρισμα, πάθος, ότι πήγε αυτός ο κόσμος εκεί, για το ότι δεν μπορούσαν στιγμή να σταματήσουν να εκδηλώνουν τον θαυμασμό τους και την λαχτάρα τους και την χαρά τους για τον τεράστιο παίκτη που έχει σήμερα ο Ολυμπιακός. Εμένα, ξαναλέω που δεν έχω σχέση με τα αθλητικά, είναι γνωστό, εμένα με συνεπήρε. Εγώ είδα συγκίνηση στο μάτι αυτού του παίκτη, που δεν είναι ένας παίκτης που πρώτη φορά τον χειροκροτούν, ούτε πρώτη φορά βλέπει τόσο κόσμο να τον περιμένει. Ίσως δεν ήξερε τι θα τον περιμένει στην Ελλάδα».

Μπορεί να σταματήσει η μουσική και να ακούω τον κόσμο του Ολυμπιακού; Είχαν χαμηλώσει τον ήχο από τα δελτία, άκουγα τον κόσμο που έδινε αυτό τον παλμό. Αυτό που θέλεις να πεις, ότι αυτός ο άνθρωπος στο πολύ απόγειο της δόξας του και όχι κάνοντας και δέκα διαφορετικούς, δηλαδή αυτό που λέμε πέρασα κι από αυτή την ομάδα και από αυτή την ομάδα.

Ήρθε κατευθείαν στον Ολυμπιακό και στην Ελλάδα. Υπάρχει αυτό που λέμε μεταγραφές και μεταγραφές, δεν είναι όλες οι μεταγραφές το ίδιο πράγμα. Πάντως μεταγραφές λέγονται. Γι’ αυτό πήγε και τόσος κόσμος, γι’ αυτό και το συζητάμε σήμερα, γι΄αυτό και σε όλους μας έφυγε το σαγόνι. Εμένα μου φάνηκε και γλυκός, με την γυναίκα του και τα παιδάκια του. Έχω δει και πολύ μπάσκετ αυτές τις μέρες», κατέληξε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ