Fanatik: «H Τραμπζονσπόρ έκανε μία τελευταία πρόταση για Μασούρα»

Fanatik: «H Τραμπζονσπόρ έκανε μία τελευταία πρόταση για Μασούρα»

Στην Τουρκία γίνονται αναφορές και πάλι για τον Γιώργο Μασούρα και την Τραμπζονσπόρ, η οποία φέρεται να ετοιμάζει μια τελευταία πρόταση για να τον κάνει δικό της.

Η Τραμπζονσπόρ ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Γιώργου Μασούρα εδώ και αρκετό καιρό και φαίνεται ότι δεν τα παρατάει και κάνει μια ακόμη προσπάθεια για να τον κάνει δικό της.

Στην Τουρκία γίνεται λόγος για νέα κρούση των πρωταθλητών της χώρας στον Ολυμπιακό για τον Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό με το ρεπορτάζ της «Fanatik» να τονίζει ότι έχει ήδη καταθέσει προσφορά στους Πειραιώτες, χωρίς να γίνεται γνωστό το ποσό.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα στη γειτονική χώρα, η Τραμπζονσπόρ κατέθεσε μία τελευταία πρόταση για τον Μασούρα, ο οποίος λέγεται από τους Τούρκους ότι θέλει να μετακομίσει στην Τουρκία, έχοντας μάλιστα συναντηθεί και με τον Μπακασέτα, αλλά για την ώρα συνεχίζει να κρατάει αρνητική στάση ο Ολυμπιακός.

Είναι σημαντικό να τονιστεί εδώ ότι η Τράμπζονσπορ έχασε την προθεσμία για να μπορέσει να δηλώσει τον 28χρονο άσο -εφόσον τελικά τον αποκτήσει- στη λίστα της UEFA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ