Το βίντεο με την Άσπα Πρεδάρη να το… βάζει στο στόμα διέλυσε το Instagram

Το βίντεο με την Άσπα Πρεδάρη να το… βάζει στο στόμα διέλυσε το Instagram

Μας παλάβωσε με μία κίνηση...

Η Ασπασία Πρεδάρη συμμετείχε στο τελευταίο κύκλο του survivor, του ριάλιτι επιβίωσης της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει γίνει viral στις αναζητήσεις.

Χάκερ έκλεψαν τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το οποίο κατάφερε να ανακτήσει λίγες μέρες αργότερα και είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για αυτό.

Όχι ότι είχε τους χιλιάδες followers και θα έχανε μία καριέρα ως influencer, αλλά γιατί αισθάνθηκε ότι κάποιος της παραβίασε τον προσωπικό της χώρο και ακριβώς αυτό πρέπει να έχουμε όλοι κατά νου και να ασφαλίζουμε τους λογαριασμούς μας και γενικά την digital δραστηριότητά μας!

Η Ασπασία τελευταία κυκλοφορεί και διασκεδάζει, ενώ ανεβάζει συχνά βίντεο στο instagram! Τα βίντεο είναι από σετ γυμναστικής που κάνει και προτείνει, από τη δουλειά της, από νυχτερινές εξόδους με ποτά και φαγητά και γενικά την καθημερινότητά της!

Σε ένα τελευταίο βίντεο της Άσπας Πρεδάρη την πλένουμε μέσα σε ένα αυτοκίνητο να κρατάει στο χέρι ένα ωμό κομμάτι μπρόκολο και να το βάζει στο στόμα Ενώ η ίδια παρατηρεί στο selfie βίντεο ότι τα μαλλιά της πετάνε

Πηγή: koolnews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ